Patak
Well-known member
HeheMa tko mi to dira patka.Zadsvit ču ga
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
HeheMa tko mi to dira patka.Zadsvit ču ga
Ana lomi mu srce odlazi, a taman si je našao ženu života.Ma tko mi to dira patka.Zadsvit ču ga
NEDAJ MU PRIJE BRAKANe odlazi cek dok se netko dogovori s tobom budem ja našao način da ti dođem da te upoznat pa poslje brišemo zajedno profile. Budem te ženio ako mi se svidis
Jedino na neko selo možemo u staju , ali šta ces tamo među onim konjima da se napale pa da zguza oboje. Poznavajući njih oni imaju bas velike jednom prilikom vidio konja s erekcijom na nekom imanjuJa bi s tobom u staju.
Nećemo tako poslovat. Prvo treba isprobat to. To je isto kao kad kuhaš nešto prvi put prvo skuhas manje pa ak ti se svidi skuhas drugi put vise ovako ak ne pa baciš bar ne žališNEDAJ MU PRIJE BRAKA
Uzbudio se kad te vidio A eJedino na neko selo možemo u staju , ali šta ces tamo među onim konjima da se napale pa da zguza oboje. Poznavajući njih oni imaju bas velike jednom prilikom vidio konja s erekcijom na nekom imanju
Bil je neki patak pored njega vjerujem da se na njega uzbudio. Posto mene nije mogao vidit, a bio mu dignut prije nego me vidioUzbudio se kad te vidio A e
RazmisliŠta ces u staji među kravama ili konjima?
Bježimo Patak iz ovog razgovora.Uzbudio se kad te vidio A e
Ne mogu glava me boli i duša. Pomozi miRazmisli
Ja sam Ti.Sumjiva si i ti ? Jesi ti žena, shemale ili muško ili transvestit (muško koji misli da je zrna i oblaci se ko zena ) šta si od toga navedenog. Sve ne možeš bit možeš samo 1 od toga
Ja se konja bojim. Šta ako nas zguzi oboje ? Kravu bar mogu podojit i odma svježe mlijeko pit da se osvježim nako seksa pa ide druga runda.Razmisli
Ma nema životinja u staji.Samo sjeno.Ja se konja bojim. Šta ako nas zguzi oboje ? Kravu bar mogu podojit i odma svježe mlijeko pit da se osvježim nako seksa pa ide druga runda.
Da Sve Pjesnici i Filozofi Pismeni AkademiciBježimo Patak iz ovog razgovora.
Pa on je išao po sijeno TovariMa nema životinja u staji.Samo sjeno.
Što ako u plastu sijena sjednem na iglu. Ne znam jel bolnije to ili da te konj naguzi.Ma nema životinja u staji.Samo sjeno.
To nije bilo koji čovjek, to je Big Joe!Čovjek u latinama pita za savjet koju da odabere i stavi oglas od dvije. Napisem mu Odi na obje ako se ne možeš odlucit i admin mi obrise post i napise molim bez trolanja kakvo grilanje ja mu dao samo savjet
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|