Kako da se izražavamoI ljepše se izražavajte nitko nije kurva mi smo žene jasno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako da se izražavamoI ljepše se izražavajte nitko nije kurva mi smo žene jasno
I čim se neko jebe za pare je kurva i kako bi ga se trebalo zvat nebitno jel muško ili zenskoI ljepše se izražavajte nitko nije kurva mi smo žene jasno
Pokrenut drugu temu tko želi nazove me na broj u oglasu CaoI čim se neko jebe za pare je kurva i kako bi ga se trebalo zvat nebitno jel muško ili zensko
Ana šta se kuhaOkanite me se kuham i nemam vremena
Pametan moždaI čim se neko jebe za pare je kurva i kako bi ga se trebalo zvat nebitno jel muško ili zensko
Pomfri i pohanoAna šta se kuha
Al se lijepo izražavate sve mi žene smo kurve vam pa treba vam opalit šamar ja bi a gustom umjesto da nas čuvate i pazite idiotiPametan možda
Tako je Ana PotpisujemAl se lijepo izražavate sve mi žene smo kurve vam pa treba vam opalit šamar ja bi a gustom umjesto da nas čuvate i pazite idioti
ajme koliko si ti retardirana jbtAl se lijepo izražavate sve mi žene smo kurve vam pa treba vam opalit šamar ja bi a gustom umjesto da nas čuvate i pazite idioti
Ti si još veći od menr samo da znaš i prestanite o meni pisat ima drugih temaajme koliko si ti retardirana jbt
Neću vise tu dolazit dok ne otidu idiotiTi si još veći od menr samo da znaš i prestanite o meni pisat ima drugih tema
Pa kako bi te trebali zvat sve koje se jebu za pare su kurve i ti i sig i sve one na ege i sve s plavog i Marija je isto kurva pusi za pare i jebe se ko joj se svidi. Eto reci kako zvati zenu koja se jebe za parePokrenut drugu temu tko želi nazove me na broj u oglasu Cao
Saznaj uživo kad dođešIma, ali ti si dosla ovdje, tako daaaaa. Nego, jel snimas u HD kvaliteti ili ?
Ko plaće troškove puta iz Zagreba do rijeke ti ili tvoj advokatSaznaj uživo kad dođeš
Hehe nula kunaOk, koliko placas za susret samnom ?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|