I čim se neko jebe za pare je kurva i kako bi ga se trebalo zvat nebitno jel muško ili zenskoI ljepše se izražavajte nitko nije kurva mi smo žene jasno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I čim se neko jebe za pare je kurva i kako bi ga se trebalo zvat nebitno jel muško ili zenskoI ljepše se izražavajte nitko nije kurva mi smo žene jasno
Pokrenut drugu temu tko želi nazove me na broj u oglasu CaoI čim se neko jebe za pare je kurva i kako bi ga se trebalo zvat nebitno jel muško ili zensko
Ana šta se kuhaOkanite me se kuham i nemam vremena
Pametan moždaI čim se neko jebe za pare je kurva i kako bi ga se trebalo zvat nebitno jel muško ili zensko
Pomfri i pohanoAna šta se kuha
Al se lijepo izražavate sve mi žene smo kurve vam pa treba vam opalit šamar ja bi a gustom umjesto da nas čuvate i pazite idiotiPametan možda
Tako je Ana PotpisujemAl se lijepo izražavate sve mi žene smo kurve vam pa treba vam opalit šamar ja bi a gustom umjesto da nas čuvate i pazite idioti
ajme koliko si ti retardirana jbtAl se lijepo izražavate sve mi žene smo kurve vam pa treba vam opalit šamar ja bi a gustom umjesto da nas čuvate i pazite idioti
Ti si još veći od menr samo da znaš i prestanite o meni pisat ima drugih temaajme koliko si ti retardirana jbt
Neću vise tu dolazit dok ne otidu idiotiTi si još veći od menr samo da znaš i prestanite o meni pisat ima drugih tema
Pa kako bi te trebali zvat sve koje se jebu za pare su kurve i ti i sig i sve one na ege i sve s plavog i Marija je isto kurva pusi za pare i jebe se ko joj se svidi. Eto reci kako zvati zenu koja se jebe za parePokrenut drugu temu tko želi nazove me na broj u oglasu Cao
Saznaj uživo kad dođešIma, ali ti si dosla ovdje, tako daaaaa. Nego, jel snimas u HD kvaliteti ili ?
Ko plaće troškove puta iz Zagreba do rijeke ti ili tvoj advokatSaznaj uživo kad dođeš
Hehe nula kunaOk, koliko placas za susret samnom ?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|