Birtijaške čakule

Zar nije dovoljno znati da se udaras za pare.. To svasta govori... Nisi obrazovana fakultetski ( vjerovatno ), nemas damski posao, nisi htjela da se trudis u zivotu, ljena si ( tako si dospjela i do 80-90 kg zbog ljenosti i u prostituciju ). Da si sva tako super kao sto kazes i da to tjera ljude da ostanu u tvom okruzenju ne bi ti ti ljudi isti dolazili samo kad im se prijebe... Ti imas picku oni imaju pare..Cista logicka matematika.Za to i ne trebas da budes nesto posebno ljepa ni zgodna...Svakakvih pacenika sa parama ima, jebali bi oni svasta...
To tjera ljude da ti se vrate...Samo zato sto si sigurica...
Da je obratno u tvom zivotu, imala bi momka/muza koji je tu kraj tebe ne samo zbog lake picke ^^
Svrha mog obracanja tebi je zato sto si ti jedina ovdje koja se prestavlja kao 10/10 a iskreno nakon sto sam te vidio i nakon sto sam procitao par komentara...ti si solidna 3/10.
licemjerno. ti ideš kod kurvi a osuđuješ ih

Bolje je da se tih 5, 7 dana ili 14 koliko si dolje pravilno osuncas pa da to potraje neko vrijeme, a ne da ti plikovi iskoce nakon 2, 3 h.
Plikovi su opekline 2. Stupnja i vode tumoru koze.
A znam... Doduse prije sam isla i svaki dan u solarij ali zakljucila da je to ono malo previse... Sad s godinama sve manje radim tako nesto ali nekada....

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh