Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Al ja se na suncu uopce ne mazem.. Ozbiljno.. Bas nicim... Da cim vise potamnimsamo cekam da mi se nesto aktivira za x godina..i maze jogurtom
Fora je ovaj forum. Još ispada da nisam tu zbog sexa nego zbog bezveznog čavrljanja ))Ali sjebano jer ne pocrvenim... Samk mi mjehuri odjednom iskoce
A izmislili su filere photoshop samo dodaš bojicu i napuniš kadu vodomDa, tako i meni fuj.. Al jbg volim boju... I stvarno izdrzim dugo na suncu, ne pozli mi... Al kasnije izgleda ocajno
Iditoe na vjeronauk nisam volio ici tvoj IQ je -300Nisi volio ići kod shemale, ali si morao radi krizme? Neobičnu religiju imaš.
s citanjem tesko da bus jebalFora je ovaj forum. Još ispada da nisam tu zbog sexa nego zbog bezveznog čavrljanja ))
Budi pametna kad več jesiAl ja se na suncu uopce ne mazem.. Ozbiljno.. Bas nicim... Da cim vise potamnimsamo cekam da mi se nesto aktivira za x godina..
Pa šlag je več isprobala A Nuttelai maze jogurtom
Za tebe golden shower i nemas brigeAl ja se na suncu uopce ne mazem.. Ozbiljno.. Bas nicim... Da cim vise potamnimsamo cekam da mi se nesto aktivira za x godina..
licemjerno. ti ideš kod kurvi a osuđuješ ihZar nije dovoljno znati da se udaras za pare.. To svasta govori... Nisi obrazovana fakultetski ( vjerovatno ), nemas damski posao, nisi htjela da se trudis u zivotu, ljena si ( tako si dospjela i do 80-90 kg zbog ljenosti i u prostituciju ). Da si sva tako super kao sto kazes i da to tjera ljude da ostanu u tvom okruzenju ne bi ti ti ljudi isti dolazili samo kad im se prijebe... Ti imas picku oni imaju pare..Cista logicka matematika.Za to i ne trebas da budes nesto posebno ljepa ni zgodna...Svakakvih pacenika sa parama ima, jebali bi oni svasta...
To tjera ljude da ti se vrate...Samo zato sto si sigurica...
Da je obratno u tvom zivotu, imala bi momka/muza koji je tu kraj tebe ne samo zbog lake picke ^^
Svrha mog obracanja tebi je zato sto si ti jedina ovdje koja se prestavlja kao 10/10 a iskreno nakon sto sam te vidio i nakon sto sam procitao par komentara...ti si solidna 3/10.
Pa jesi jebo tu sta ili samo cavrljas... Odgovor se namece sam od sebeFora je ovaj forum. Još ispada da nisam tu zbog sexa nego zbog bezveznog čavrljanja ))
Filteri nisu stvarni jbg...A izmislili su filere photoshop samo dodaš bojicu i napuniš kadu vodom
Ja osudjujem one sto su fejk, prave kurve cute i puse a ova od kurvanjskog posla prica o inteligenciji u sirenju nogu...licemjerno. ti ideš kod kurvi a osuđuješ ih
Neče nitko primjetiti hahaFilteri nisu stvarni jbg...
Da a jbg to mi da rezultat za dva tri h... Ali znam da je krivo, i da ce se kasnije to sve ogulitSiG totalno se krivo suncas ako se tak suncas
Bolje je da se tih 5, 7 dana ili 14 koliko si dolje pravilno osuncas pa da to potraje neko vrijeme, a ne da ti plikovi iskoce nakon 2, 3 h.Da a jbg to mi da rezultat za dva tri h... Ali znam da je krivo, i da ce se kasnije to sve ogulit
A znam... Doduse prije sam isla i svaki dan u solarij ali zakljucila da je to ono malo previse... Sad s godinama sve manje radim tako nesto ali nekada....Bolje je da se tih 5, 7 dana ili 14 koliko si dolje pravilno osuncas pa da to potraje neko vrijeme, a ne da ti plikovi iskoce nakon 2, 3 h.
Plikovi su opekline 2. Stupnja i vode tumoru koze.
I bitno je jako koristit kremu sa zadtitnim faktorom. Totalna je glupost ako ju ne koristis da neces pocrnit, naprotiv bas.A znam... Doduse prije sam isla i svaki dan u solarij ali zakljucila da je to ono malo previse... Sad s godinama sve manje radim tako nesto ali nekada....
Tel: 064/677-677
|
|
|