Patak
Well-known member
Da u zrakuda. samo ga nokauturao ništa više.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da u zrakuda. samo ga nokauturao ništa više.
Ali balun je već odletija van igrališta pa nokaut nije u biti imao utjecaja na igru,btj gol šansu u tom trenutku.da. samo ga nokauturao ništa više.
znači dok nema lopte možeš ga boksnuti u glavu? ajd skockaj se,jebote. stvarno si čudak. svemu kontra. orobaj porazgovarati s nekimAli balun je već odletija van igrališta pa nokaut nije u biti imao utjecaja na igru,btj gol šansu u tom trenutku.
Uvik kontraznači dok nema lopte možeš ga boksnuti u glavu? ajd skockaj se,jebote. stvarno si čudak. svemu kontra. orobaj porazgovarati s nekim
Znam to sve, a Forest Whitaker ga je maestralno odglumio u filmu 'Posljednji kralj Škotske'.Okokoko, je li znaš da za Idi Amin Dadu (tvoja profilna slika) sumnjanju da je bio ljudožder i da je bolovao od sifilisa.
Svrgnuli su ga kada su se Kenija i Tanzanija udružili i napali Ugandu.
Odgovoran je za smrt 300-500 tisuća ljudi.
ovo mi njije izgledalo ko penalA daj Sombi molim te reci mi da je i ovo penal
Kriv sam, sta cu kad volim otici kod kurve Nemam ja vremena za muvanje ^^tvojih godina nisam išao kurvama. jebao sam đabe
Kad sam bio mali plašili su nas da jede malu djecu.Okokoko, je li znaš da za Idi Amin Dadu (tvoja profilna slika) sumnjanju da je bio ljudožder i da je bolovao od sifilisa.
Svrgnuli su ga kada su se Kenija i Tanzanija udružili i napali Ugandu.
Odgovoran je za smrt 300-500 tisuća ljudi.
ne sigica.još u nedjelju došao domaSomiicaa jeste jos na Ontariu?
U kojoj to pripizdini nema kladionice?A daj Sombi molim te reci mi da je i ovo penal
Sifilis je bio uzrok njegovog ludila, sex s zaštitomKad sam bio mali plašili su nas da jede malu djecu.
Danas me već kudilo pa neću ništa kazati.Navodno je jedna mala od 15 godina zatrudnila iako nikada nije sexualni odnos. Pušila je tipu koji joj je svršio u usta, a nešto od tog je i progutala. Neposredno nakon oralca izbila je svadja i tip je curku probo nožem, i tako navodno sperma oplodila jajašca odozgor
Kako misliš?Kozjak sta je ovaj forum bez tvojih komentara....
Pa koliko puta si me odusevio, nasmijao, imas zanimljive zakljucke...evo ti i Marijole no 1...Kako misliš?
Jos da nam madmax dode..eto ti squirtanja...Pa koliko puta si me odusevio, nasmijao, imas zanimljive zakljucke...evo ti i Marijole no 1...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|