Sig postajes mi konkurencija...da i ti negledas karteTo se zove deja vu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sig postajes mi konkurencija...da i ti negledas karteTo se zove deja vu
Ma ti si idiot eto da se ispravim .Pokopao si me s ovim, dugo ću se oporavljati. Tako mi i treba kad sam iditoe.
Želim napraviti dokumentarac o tebi.Ma ti si idiot eto da se ispravim .
4000€ i možeŽelim napraviti dokumentarac o tebi.
Pomalo.. Ali jel tako da sve sto nam se trenutno desava smo zapravo vec prosli kroz prosli zivot?Sig postajes mi konkurencija...da i ti negledas karte
Prvi dokumentarac sa oznakom R....Želim napraviti dokumentarac o tebi.
E jbg sig ..primi me pa cemo razmjeniti iskustva...nemoram se sexat gledati cemo karte...Pomalo.. Ali jel tako da sve sto nam se trenutno desava smo zapravo vec prosli kroz prosli zivot?
Nemoj...zabolit će te glava...Pomalo.. Ali jel tako da sve sto nam se trenutno desava smo zapravo vec prosli kroz prosli zivot?
R kao rekonvalescentPrvi dokumentarac sa oznakom R....
To je kozmicko privlačenje stvari... Ali zanima me ovo postoji li zacrtani put u nasem zivotu koji se ponavlja...Htjela bih s nekim raspravit bas na tu temu tko se razumije...
Meni se desavalo da mi se zelje koje jako zelim ostvaruju radi te jake zelje, ali najcesce u nekom krivom vremenu...
Sad bi @Patak reko R kao ranit ču se vodenim bojicamaR kao rekonvalescent
A tu sam ja da to malo proanaliziramo..Htjela bih s nekim raspravit bas na tu temu tko se razumije...
Meni se desavalo da mi se zelje koje jako zelim ostvaruju radi te jake zelje, ali najcesce u nekom krivom vremenu...
Kažu da je taj deja vu u biti nekvalitetno pohranjivanje informacija u mozgu pa ti se čini da si to već vidjela...Htjela bih s nekim raspravit bas na tu temu tko se razumije...
Ljudi su samo izrazito dobri u pronalaženju paterna, čak i kada oni ne postoje.To je kozmicko privlačenje stvari... Ali zanima me ovo postoji li zacrtani put u nasem zivotu koji se ponavlja...
Moguce... Ugl mi se to desava nakon neprospavane noci ili nekog partijanja...Kažu da je taj deja vu u biti nekvalitetno pohranjivanje informacija u mozgu pa ti se čini da si to već vidjela...
Meni se često ponavlja kad trebam doći na Kruge pa po par puta gađam ulaze, bilo iz Vukovarske ili Slavonske...To je kozmicko privlačenje stvari... Ali zanima me ovo postoji li zacrtani put u nasem zivotu koji se ponavlja...
Sta bi tek da moras u novu galerijuMeni se često ponavlja kad trebam doći na Kruge pa po par puta gađam ulaze, bilo iz Vukovarske ili Slavonske...
Ja svaki put kada dođem na forum vidim citat gdje me Winn69 vrijeđa pa si pomislim: "Ovo kao da se već dogodilo"Meni se često ponavlja kad trebam doći na Kruge pa po par puta gađam ulaze, bilo iz Vukovarske ili Slavonske...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|