Sisata i guzata
Well-known member
Ovo je vrhAko si ravnodušan nije dobro...
Ako se puno nerviraš nije dobro...
Moja želja u idućem životu je biti Alepski bor...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je vrhAko si ravnodušan nije dobro...
Ako se puno nerviraš nije dobro...
Moja želja u idućem životu je biti Alepski bor...
Interesantno viđenje. Objasni.Ovo što si napisala je paradoks
Ovo ozbiljno mislim i ne zajebavam se.Ak je nekom posao da je taksista ili Nezz glumac šta se oni imaju borit njih boli tuki ionako za sve
Ili glumcaOpet puni pogodak, učitelju! Ja nikada nisam upoznao nesretnoga taksistu.
Pa kako će bit nesretni sjede u autu i beru lovu. Još dobe firmin auto govorim o eko taksiju i Cammeu . Ovi uber i Bolt su druga pričaOpet puni pogodak, učitelju! Ja nikada nisam upoznao nesretnoga taksistu.
Ja priznajem, ostao sam bez teksta.Pa kako će bit nesretni sjede u autu i beru lovu. Još dobe firmin auto govorim o eko taksiju i Cammeu . Ovi uber i Bolt su druga priča
Nije teško.Amazoning.com pošalješ knjigu.Ako im se svidi potpiše ugovor s njima.I to je to.A da prije trebaš zaštititi knjigu u Hrvatskoj.Autorsko pravo.To ti je Vukovarskoj ulici i samo hrabro naprijed.ja već dugo pišem priče i voljela bi izdat knjigu ali to je teško
Pa kako će kriviti sudbinu ako je krivo njihovo djelovanje? To isključuje jedno drugo, njihovo djelovanje mora proizaći iz njihove sudbine da bi okrivili sudbinu. Po meni vrlo jednostavnoInteresantno viđenje. Objasni.
I ja ista bez teksta, upotrijebio čak koju točku!!! Možda sutra padne i zarezJa priznajem, ostao sam bez teksta.
Jesi li ti to upravo krenula čitati ovu temu od prve strane? Takvu stegu nemaju ni tibetanski redovnici.Nije teško.Amazoning.com pošalješ knjigu.Ako im se svidi potpiše ugovor s njima.I to je to.A da prije trebaš zaštititi knjigu u Hrvatskoj.Autorsko pravo.To ti je Vukovarskoj ulici i samo hrabro naprijed.
Da je baba muško zvala bi se Duško. Da sam pekar koji noću radi šta bi tad. Da su suze od safira nebi tad ni jedna mene dotakla. Da su žene lagane nebi bile komplicirane. Da sig svakom da pičke nebi bilo iskompleksiranih ljudi. Da je ovako da je onako. To je isto ko ono sto bi bilo kad bi bilo a nije bilo. Što bi bilo da sam ja inspektor kriminalistike, a nisam. Što bi bilo da sam ja profesor matematike ili hrvatskog ?Ovo ozbiljno mislim i ne zajebavam se.
Da sam ove spoznaje imao prije 20 godina moj život bi imao sasma drugačije puteve...eh
Jesi li ti to upravo krenula čitati ovu temu od prve strane? Takvu stegu nemaju ni tibetanski redovnici.
Da mi SiG da pičkeDa je baba muško zvala bi se Duško. Da sam pekar koji noću radi šta bi tad. Da su suze od safira nebi tad ni jedna mene dotakla. Da su žene lagane nebi bile komplicirane. Da sig svakom da pičke nebi bilo iskompleksiranih ljudi. Da je ovako da je onako. To je isto ko ono sto bi bilo kad bi bilo a nije bilo. Što bi bilo da sam ja inspektor kriminalistike, a nisam. Što bi bilo da sam ja profesor matematike ili hrvatskog ?
Budi realanDa je baba muško zvala bi se Duško. Da sam pekar koji noću radi šta bi tad. Da su suze od safira nebi tad ni jedna mene dotakla. Da su žene lagane nebi bile komplicirane. Da sig svakom da pičke nebi bilo iskompleksiranih ljudi. Da je ovako da je onako. To je isto ko ono sto bi bilo kad bi bilo a nije bilo. Što bi bilo da sam ja inspektor kriminalistike, a nisam. Što bi bilo da sam ja profesor matematike ili hrvatskog ?
Jesi li ti to upravo krenula čitati ovu temu od prve strane? Takvu stegu nemaju ni tibetanski redovnici.
Mislim da je tijek tvojih misli spontan, ali ako je iskonstruiran svaka čast!Da je baba muško zvala bi se Duško. Da sam pekar koji noću radi šta bi tad. Da su suze od safira nebi tad ni jedna mene dotakla. Da su žene lagane nebi bile komplicirane. Da sig svakom da pičke nebi bilo iskompleksiranih ljudi. Da je ovako da je onako. To je isto ko ono sto bi bilo kad bi bilo a nije bilo. Što bi bilo da sam ja inspektor kriminalistike, a nisam. Što bi bilo da sam ja profesor matematike ili hrvatskog ?
Zamisli, a tek si krenula...
Propit ce se na 50.-tojDo 1000. Te stranice ce se propit...
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|