Šta imaš u hlačama pak sad . Sad si me zaintegriralaImam u hlačama hehe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta imaš u hlačama pak sad . Sad si me zaintegriralaImam u hlačama hehe
Deduciraj, profesore kriminalistikeŠta imaš u hlačama pak sad . Sad si me zaintegrirala
KronologijuJura što ste specijalizirali? Pizdologiju, pardon psihologiju?
Zaintegrirala ga je..Šta imaš u hlačama pak sad . Sad si me zaintegrirala
Ja zamišljam tebe da hodaš s bočicom viagre po zg i ispitujes ljude na krugama za adresuZaintegrirala ga je..
Ako ga još derivira gotov je...
Deja vuSta bi tek da moras u novu galeriju
A hobo?@Big Joe @darien8 @sombrero @Kozjak Dida @Juciepenn @Okokoko @mr_qlove eto malo se obrazujte , a ne sto propisate pamet koju ionako nemate .Biseksualnost – Wikipedija
hr.m.wikipedia.org
Ja zamišljam tebe kako s guzicom na prozoru čekaš da naiđe Kozjak s viagromJa zamišljam tebe da hodaš s bočicom viagre po zg i ispitujes ljude na krugama za adresu
Pa uglavnom dobiješ što želisZnaci ljudi krive sudbinu za neki put u zivotu za koji su sami zasluzni, jel da? Takvog sam nekog ja misljenja...
@Hobo isto nejga zaboravio . Hvala na podjsjednkikuA hobo?
Blizu si, zamisli nekidan san i po ST tražio jednu adresu i trebalo mi je vremena...starim opako...Ja zamišljam tebe da hodaš s bočicom viagre po zg i ispitujes ljude na krugama za adresu
Ja zamišljam tebe kako uzmeš pravopis hrvatksog čitaš i svršavaš usput i onda si cijeli pravopis pošpricaš sa spermomJa zamišljam tebe kako s guzicom na prozoru čekaš da naiđe Kozjak s viagrom
I ako nemam očale ima čuda da se dese..Ja zamišljam tebe kako s guzicom na prozoru čekaš da naiđe Kozjak s viagrom
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|