Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Napravim ja od tebe jebačicu i od njega jebačaTek kad napravis jebacha od njega
Pa kad god se negdje umiješam nemam te spoznaje valjdaNeidem u osnovnu zas pitas . Možda ovaj kretenko
Darien ide pitaj njega
Isprika....Sisata i guzata ( ne guzta) evo još jedna tema za administratora...da odgovaram sam sebi...Sisata i guzta...može samo jedno pitanje?
Bio je MadMax svugdje i nigdje. Gdje mozes biti sa 17gNasla sam par Madmaxovih recenzija...
Bio je u zumberackoj...
E dobila sam neki osjecaj odjednom... Kao da sam vec prije pisala tu recenicu... Kao da se ovo vec sve prije desavalo...
Meni je sasvim svejednoSad će doktor Jura postavit anamnezu.Da vidimo ovako . Patak je previše trijezan večeras nešto nevalja tu. On inače nema tendenciju (sklonost ) citirat ljude . Kozjak se izgubio u zg znači s njim je sve u redu. Sig je nekako premirna. Maserkesplit nema čudno za nju. Brinu me sig i maserka. Ostali su više manje klasika
Pa ja sam mirna kad me nitko ne dira... Plus i ja sam trijezna vcrs...Sad će doktor Jura postavit anamnezu.Da vidimo ovako . Patak je previše trijezan večeras nešto nevalja tu. On inače nema tendenciju (sklonost ) citirat ljude . Kozjak se izgubio u zg znači s njim je sve u redu. Sig je nekako premirna. Maserkesplit nema čudno za nju. Brinu me sig i maserka. Ostali su više manje klasika
U zumberackojBio je MadMax svugdje i nigdje. Gdje mozes biti sa 17g
dobro si krenuo Patak nemoj sad prelaziti na diplomski, samo agresijaPa kad god se negdje umiješam nemam te spoznaje valjda
Pa kad naučiš pit uvjek si trijezan.nije mjerilo zdravlja ali je spoznajaPa ja sam mirna kad me nitko ne dira... Plus i ja sam trijezna vcrs...
U zumberackoj sam cak jebao djabe i to 2x. eto laz ili istina?U zumberackoj
Misliš previše ko Orban?dobro si krenuo Patak nemoj sad prelaziti na diplomski, samo agresija
Digresijadobro si krenuo Patak nemoj sad prelaziti na diplomski, samo agresija
LazU zumberackoj sam cak jebao djabe i to 2x. eto laz ili istina?
Đabe se ne računa. Samo plaćena ljubav.U zumberackoj sam cak jebao djabe i to 2x. eto laz ili istina?
Može samo jedno pitanje je već pitanje . Mogao si pitat dok pišeš može samo jedno pitanje. Sad si ko one bakice od 80+ godina u bolnicama na šalteru mogu ja pitat, samo da pitami onda je pustiš i onda 5 h gnjavi sestre tamo sa svojim bolestima i svime što je proživjela prije 60 godina.Sisata i guzta...može samo jedno pitanje?
to je bila prava ljubav ondaĐabe se ne računa. Samo plaćena ljubav.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|