D
Deleted member 4720
Guest
Pa platio sam joj sa kitom i to 2x u salonu i jednom kod nje doma.Đabe se ne računa. Samo plaćena ljubav.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa platio sam joj sa kitom i to 2x u salonu i jednom kod nje doma.Đabe se ne računa. Samo plaćena ljubav.
Sramoti nas po drugim temama, crna ovca...Sad je i jelbiotkovac... Pogle pita kakva je ona "uzmi mene"...
Krivo Sig
Ako nema recenzije nije se dogodiloPa platio sam joj sa kitom i to 2x u salonu i jednom kod nje doma.
Ma je... Preostalih 800.000 likova je naplatila, tebi dala za dz...Pa platio sam joj sa kitom i to 2x u salonu i jednom kod nje doma.
Nije sramota pitati, dida, sramota je misliti kako si najpametniji a zapravo glup. Ko jedan nas frendic s foruma. Necu ga sad imenovat.Sramoti nas po drugim temama, crna ovca...
Jesi li joj ikada dao neke pare?Pa platio sam joj sa kitom i to 2x u salonu i jednom kod nje doma.
Oh ne, ako si ti to tako rekao eto onda se nije dogodiloAko nema recenzije nije se dogodilo
Wow HvalospjevPa platio sam joj sa kitom i to 2x u salonu i jednom kod nje doma.
Prvi put za masazu, al tad nije bilo karanjaJesi li joj ikada dao neke pare?
Ee... Sta se dogodilo sa stilom.. Taman te pohvalim da pristojno odgovaras i onda izvalis ovoNije sramota pitati, dida, sramota je misliti kako si najpametniji a zapravo glup. Ko jedan nas frendic s foruma. Necu ga sad imenovat.
Dajte mi prevodioca nabavite za ovog lika. Njega je teško razumijeti. Ili ne zna šta priča ili namjerno to radiPa kad god se negdje umiješam nemam te spoznaje valjda
Platio si, znači nema ljubavi....Prvi put za masazu, al tad nije bilo karanja
Pa nisam nikog imenovao, mozda je to neki ex clan foruma. Ajde ajde pa ne bi ja tako za tvog MerrijaEe... Sta se dogodilo sa stilom.. Taman te pohvalim da pristojno odgovaras i onda izvalis ovo
Zasto to tebe zanima. Da sam ja to pitao odma bi darien skočioIskreno tko ima veči kurac od vas svih ovdje
Zasto cudno pa jbt radim preko dana navecer druge obaveze priko dana u pauzama peglaj kuvaj cisti peri pa nije mi ovo neg za u pauzama kad popijem kavu na brzinu i zapalim i ajmo dalje ..da cudno.. cudno bi bilo da sve te stvari obavljam s mobom u ruci..Sad će doktor Jura postavit anamnezu.Da vidimo ovako . Patak je previše trijezan večeras nešto nevalja tu. On inače nema tendenciju (sklonost ) citirat ljude . Kozjak se izgubio u zg znači s njim je sve u redu. Sig je nekako premirna
. Maserkesplit nema čudno za nju. Brinu me sig i maserka. Ostali su više manje klasika
![]()
Pa ja imam spoznaja Pa šta ti želišDajte mi prevodioca nabavite za ovog lika. Njega je teško razumijeti. Ili ne zna šta priča ili namjerno to radi
Ne možeš biti u Siginom teamu i tamo moljakati...ti si sad faca a ne jelbiotkovac?Ee... Sta se dogodilo sa stilom.. Taman te pohvalim da pristojno odgovaras i onda izvalis ovo
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|