Kozjak Dida
Well-known member
Ne možeš biti u Siginom teamu i tamo moljakati...ti si sad faca a ne jelbiotkovac?Ee... Sta se dogodilo sa stilom.. Taman te pohvalim da pristojno odgovaras i onda izvalis ovo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne možeš biti u Siginom teamu i tamo moljakati...ti si sad faca a ne jelbiotkovac?Ee... Sta se dogodilo sa stilom.. Taman te pohvalim da pristojno odgovaras i onda izvalis ovo
Big JoeIskreno tko ima veči kurac od vas svih ovdje
4000€ hvalaPa ja imam spoznaja Pa šta ti želiš
I šta sad?Big Joe
da nije ona njemu platila?Platio si, znači nema ljubavi....
Pa pitao si ko ima dobis odgovor čudiš seI šta sad?
Pa ni bevandu ti ne platim4000€ hvala
Napisao sam recenziju za nju. Recenzija je pismeni kritički prikaz odnosno ocjena recenzenta o proizvodu, djelu ili usluzi temeljom koje drugi ljudi mogu procijeniti žele li uložiti svoje vrijeme i novac.Nije sramota pitati, dida, sramota je misliti kako si najpametniji a zapravo glup. Ko jedan nas frendic s foruma. Necu ga sad imenovat.
Stavi i njega na listu.Zasto to tebe zanima. Da sam ja to pitao odma bi darien skočio
Klasicni jelbiotkovac...dobro smo procijeniliNe možeš biti u Siginom teamu i tamo moljakati...ti si sad faca a ne jelbiotkovac?
Dovoljno si knjiga procitao, smanji malo sad, za razinu prosjecnog korisnika ovog foruma si preadvancedNapisao sam recenziju za nju. Recenzija je pismeni kritički prikaz odnosno ocjena recenzenta o proizvodu, djelu ili usluzi temeljom koje drugi ljudi mogu procijeniti žele li uložiti svoje vrijeme i novac.
Nikoga nisam prozivao na osnovi seksualnih orijentacija i preferencijaZasto to tebe zanima. Da sam ja to pitao odma bi darien skočio
Pa ja se sebi znam začudit Ali ti izgleda fantazirašPa pitao si ko ima dobis odgovor čudiš se
Ma naravnoKlasicni jelbiotkovac...dobro smo procijenili
evo ja čitao, ni kozu nisi spomenuoNikoga nisam prozivao na osnovi seksualnih orijentacija i preferencija
I sta sad?I šta sad?
Nikada nije dovoljno. Um ima svoju glad kao i želudac.Dovoljno si knjiga procitao, smanji malo sad, za razinu prosjecnog korisnika ovog foruma si preadvanced
Eto vidišI sta sad?
Ti nisi dosadanUostalom dosadniji ste od mene
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|