D
Deleted member 4720
Guest
Rekoh dovoljno za komunikaciju na ovom forumu. Za sebe brate procitaj cijeli BibliobusNikada nije dovoljno. Um ima svoju glad kao i želudac.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rekoh dovoljno za komunikaciju na ovom forumu. Za sebe brate procitaj cijeli BibliobusNikada nije dovoljno. Um ima svoju glad kao i želudac.
Zasto zalosno, trebas biti ponosamPa žalosno je.ja Patak imam broj od SIG
Ja sam danas svašta brljao, koze, mantije, mame, sestre...ajme di će mi duša. Odo ja malo krunicu vrtit. Pozdrav ekipa!evo ja čitao, ni kozu nisi spomenuo
Pa zar moram biti zanimljivTi nisi dosadan
Pa Šta je to PonosZasto zalosno, trebas biti ponosam
Nee, meni si i nezanimljiv dosadanPa zar moram biti zanimljiv
Ne možeš nekome reći što smije pisati, a što ne. Ja nikada ne bih rekao Winnu da prestane ljudima govoriti da imaju IQ u minusu, iako je to potpuno nemoguće jer se IQ određuje gaussovom krivuljom.Rekoh dovoljno za komunikaciju na ovom forumu. Za sebe brate procitaj cijeli Bibliobus
To ti je govnoPa Šta je to Ponos
I svršio nakon svake i to baš obilno jer vjerojatno nije našo pravopisne greškeDovoljno si knjiga procitao, smanji malo sad, za razinu prosjecnog korisnika ovog foruma si preadvanced
Eto vidišTo ti je govno
Veličina kurcaPa Šta je to Ponos
Kako ne, probaj pisat sranja izvan ove teme, pa ces viditi jel ti netko moze reci sto mozes i gdje mozes pisati.Ne možeš nekome reći što smije pisati, a što ne. Ja nikada ne bih rekao Winnu da prestane ljudima govoriti da imaju IQ u minusu, iako je to potpuno nemoguće jer se IQ određuje gaussovom krivuljom.
????Veličina kurca
I to neko moraPa ja se sebi znam začudit Ali ti izgleda fantaziraš
a kakve će uskoro biti rasprave kad ne smiješ više ni životinje spominjati i to domaćeJa sam danas svašta brljao, koze, mantije, mame, sestre...ajme di će mi duša. Odo ja malo krunicu vrtit. Pozdrav ekipa!
To bi bili opravdani razlozi. Ovi nisu.Kako ne, probaj pisat sranja izvan ove teme, pa ces viditi jel ti netko moze reci sto mozes i gdje mozes pisati.
To je ono sto ti mislis, a misliti je drek znati. Nisi citao Kušana nikad?To bi bili opravdani razlozi. Ovi nisu.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|