Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pusti ti žene bavi se svojim pravopisom. Sad iskreno koliko si puta svrsio na ovu knjigu? To ti nama reciZnam da misliš da si nabrojala mnogo toga, ali realno i nisi nešto zahtjevna što se žena tiče
Može.Hahaha ,cekaj malo . Za takve nagrade imas jos poslova ti dam: sve navedeno plus macki pijesak prominit,ic u spizu ,cisti se i portun od zgrade i okucnica ( ukljuceno skupit smece pocupati travu i zalit cvice ako nema kise ) inace ja to radim al za nagradu ces ti + ti mene masiras prvi ,iza treninga npr.. skuvas caj ,otpivas mi uspavanku pokrijes me ususkas i onda mos i ti ic spavati.. i kad obavis tih par sitnica sutra je tvoj dan dvojke trojke masaze kreveti ...
Prijatelju, tvoja oba vica mogao bih slušati satimaPusti ti žene bavi se svojim pravopisom. Sad iskreno koliko si puta svrsio na ovu knjigu? To ti nama reci
Zašto pričaš bez veze. Poslao sam ti par mailova. Ne odgovaraš.ja već dugo pišem priče i voljela bi izdat knjigu ali to je teško
Prodano Next offer please
Ti si bar iskreno frustriran... Ne pretvaras seZašto pričaš bez veze. Poslao sam ti par mailova. Ne odgovaraš.
Cak bi htjela i snimiti nešto zajednicko govoriš.
Pa hajde.
Reci gdje, šta i kako?
Ili nemoj zajebavati ljude.
Naprotiv, uvijek dobar.Ti si bar iskreno frustriran... Ne pretvaras se
Ako oces jebat tolko Anu . Javi joj se na oglas. Tu dolje ti se vrti ona ti je u crvenim gaćama oglas joj ima naziv vatrena plavuša tako nešto.Zašto pričaš bez veze. Poslao sam ti par mailova. Ne odgovaraš.
Cak bi htjela i snimiti nešto zajednicko govoriš.
Pa hajde.
Reci gdje, šta i kako?
Ili nemoj zajebavati ljude.
Ako oces jebat tolko Anu . Javi joj se na oglas. Tu dolje ti se vrti ona ti je u crvenim gaćama oglas joj ima naziv vatrena plavuša tako nešto.
))))Naprotiv, uvijek dobar.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|