Sisata i guzata
Well-known member
Tek kad napravis jebacha od njegaJos da nam madmax dode..eto ti squirtanja...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tek kad napravis jebacha od njegaJos da nam madmax dode..eto ti squirtanja...
Valjda je to tvoj posaoTek kad napravis jebacha od njega
Hvala Edo PezziTreći penal, nevjerojatno!!! Madjarska i dalje vodi, sigurno će mnogima pomrsiti račune jer su igrali hendikep, s biće dobro za Nijemce ako uopće pobjedu.
Hvala, bilo mi je drago...ja nisam ništa kriv i ništa ne želim pa me molim Vas nemojte napadati zbog ove Sigine izjave...Pa koliko puta si me odusevio, nasmijao, imas zanimljive zakljucke...evo ti i Marijole no 1...
Pa nismo rekli da moram ja bit s njim...Valjda je to tvoj posao
Biće dobro ako uopće prođu...Treći penal, nevjerojatno!!! Madjarska i dalje vodi, sigurno će mnogima pomrsiti račune jer su igrali hendikep, s biće dobro za Nijemce ako uopće pobjedu.
Da Kozjak nije dobro bit pretjerano dobar sa mnom... Onda si kontra cilog svitaHvala, bilo mi je drago...ja nisam ništa kriv i ništa ne želim pa me molim Vas nemojte napadati zbog ove Sigine izjave...
U stvari želio bih pročitati jednu pravu Madovu recenziju...ako je moguće, pa makar bila iz Erotike 1987....
Prolaze i s neriješenim, ali triba i to izboriti ..Biće dobro ako uopće prođu...
Sutra staviti 1000 kn da će Nijemci osvojiti prvenstvo...Po meni ovo prvenstvo je neregularno, eto Hrvatska igrala protiv dva domaćina a ima još takvih situacija!!
Znaš stavija sam po godine prije svjetskog prvenstva u Rusiji da će Hrvatska igrati u finalu. Doduše s Argentinom ne Francuskom...Sutra staviti 1000 kn da će Nijemci osvojiti prvenstvo...
To je bio svjetski koeficijentZnaš stavija sam po godine prije svjetskog prvenstva u Rusiji da će Hrvatska igrati u finalu. Doduše s Argentinom ne Francuskom...
Pokopao si me s ovim, dugo ću se oporavljati. Tako mi i treba kad sam iditoe.Iditoe na vjeronauk nisam volio ici tvoj IQ je -300
Iditoe... Zvuci ekskluzivno...Pokopao si me s ovim, dugo ću se oporavljati. Tako mi i treba kad sam iditoe.
To se zove deja vuNasla sam par Madmaxovih recenzija...
Bio je u zumberackoj...
E dobila sam neki osjecaj odjednom... Kao da sam vec prije pisala tu recenicu... Kao da se ovo vec sve prije desavalo...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|