tvojih godina nisam išao kurvama. jebao sam đabeJa osudjujem one sto su fejk, prave kurve cute i puse a ova od kurvanjskog posla prica o inteligenciji u sirenju nogu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tvojih godina nisam išao kurvama. jebao sam đabeJa osudjujem one sto su fejk, prave kurve cute i puse a ova od kurvanjskog posla prica o inteligenciji u sirenju nogu...
A isao bi i on da ima platiti..tvojih godina nisam išao kurvama. jebao sam đabe
A znam... Nisam to nikad koristila. Jbg. Kao klinka mozda...I bitno je jako koristit kremu sa zadtitnim faktorom. Totalna je glupost ako ju ne koristis da neces pocrnit, naprotiv bas.
Problem danasnje mladezi je taj sta bi oni picke odmah pa odmah... Nema tu par spojeva zavodenje i neznam sta oni bi najradije odveli curu 10 minuta na pice pa isli odma trpat.tvojih godina nisam išao kurvama. jebao sam đabe
Iditoe na vjeronauk nisam volio ici tvoj IQ je -300
Ni žene više ne zavode kao nekad haha Ako nemaš cvonku u đepu hahahaProblem danasnje mladezi je taj sta bi oni picke odmah pa odmah... Nema tu par spojeva zavodenje i neznam sta oni bi najradije odveli curu 10 minuta na pice pa isli odma trpat.
Nema one cari vise.
Mi malo iskusniji nama fali onog zavodenja i igrica koje te napale prije samog cina.
Budi pametna kad već jesiA znam... Doduse prije sam isla i svaki dan u solarij ali zakljucila da je to ono malo previse... Sad s godinama sve manje radim tako nesto ali nekada....
Ni žene više ne zavode kao nekad haha Ako nemaš cvonku u đepu hahaha
Dzabe care sve te tvoje pare... Ja nikad ne bi mogla s covjekom s kojim se ne slazem ili kojeg smatram glupim biti radi para... Barem ne duze od sat vremena.....Ni žene više ne zavode kao nekad haha Ako nemaš cvonku u đepu hahaha
Slažem se nije sve u parama nešto je u ostalim sitnicamaDzabe care sve te tvoje pare... Ja nikad ne bi mogla s covjekom s kojim se ne slazem ili kojeg smatram glupim biti radi para... Barem ne duze od sat vremena.....
Da treba biti galantan gospodinDzabe care sve te tvoje pare... Ja nikad ne bi mogla s covjekom s kojim se ne slazem ili kojeg smatram glupim biti radi para... Barem ne duze od sat vremena.....
Da kad su to odsvirale još 70 80
da. samo ga nokauturao ništa više.Portugal vodi iz očigledno nepostojećeg jedansterca..
Tel: 064/677-677
|
|
|
|