Glupast ili analitičan?Najdraza osobina meni def...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Glupast ili analitičan?Najdraza osobina meni def...![]()
Slazen se s tobom. Cura od 90 kg umislila da je top pickaNiko ne sumnja u silne centimetre, metre ili vec sad kilometre sto si dobila i sto dobijas sa ovog sajta... Pare su prolazne... Tvoj ego zajedno sa bahatosti daleko premasuje tvoj izgled, tu lezi problem...
AnaliticanGlupast ili analitičan?
Prestani pričati o mojoj pipiAnaliticanjbt... Ok, i ja sam nocas bila analiticna ali to samo ti i tvoj pp znate
![]()
80Slazen se s tobom. Cura od 90 kg umislila da je top picka
Mislila sam na privatnu prepisku darien..Prestani pričati o mojoj pipi
Aha, onda ok. Mislio sam da ti se opet neki kurac mota po ustima.Mislila sam na privatnu prepisku darien..![]()
Jbt a tobom sam po prvi put u zadnjih par dana komentirala nesto sto se ne tice raspada ovog foruma i odlaska moda.. Hvala ti sto me slusas...Mislila sam na privatnu prepisku darien..![]()
Da joj se bar mota i po rukama da ne boravi ovoliko ovdje ...Aha, onda ok. Mislio sam da ti se opet neki kurac mota po ustima.
Hvala tebi što me ne tjeraš na cajkeJbt a tobom sam po prvi put u zadnjih par dana komentirala nesto sto se ne tice raspada ovog foruma i odlaska moda.. Hvala ti sto me slusas...
E tu si pozalio sta nisi dosao..imala zgodno drustvoHvala tebi što me ne tjeraš na cajke
Molim preskoči skywalk....Subota i nedjelja Makarska ljudi moji...![]()
A isti kurac80vrh vrhova..
80vrh vrhova..
Ma dođe mi na isto. Previsok datum je da bi jebo.E tu si pozalio sta nisi dosao..imala zgodno drustvo
Imam i ja jedanmasivan vrh mogu ti reci
Moj si drug... Nemas brige..Ma dođe mi na isto. Previsok datum je da bi jebo.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|