Sisata i guzata
Well-known member
Moj si drug... Nemas brige..Ma dođe mi na isto. Previsok datum je da bi jebo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moj si drug... Nemas brige..Ma dođe mi na isto. Previsok datum je da bi jebo.
Ti znaš da sam ja gentleman.
Obećajem da ću ti vratiti frendice nakon što se poigram s njimaMoj si drug... Nemas brige..
Slusam didu svoga...Ti znaš da sam ja gentleman.
Dzaba ti ga brate ako tebe visok datum sprecava da ga koristisImam i ja jedan
Ako nisi ti, nije nitko!Ti znaš da sam ja gentleman.
Ti znaš zaboraviti obući neke dijelove obleke, pa da ne bi bilo čuda po Biokovu....Slusam didu svoga...
Koristim ga u humanitarne svrheDzaba ti ga brate ako tebe visok datum sprecava da ga koristis
Ti znaš zaboraviti obući neke dijelove obleke, pa da ne bi bilo čuda po Biokovu....
Imas neku bolju foru... Ili ces nastavit lupetat na razini osmogodisnjakajbg... Eto vidis i tu sam probrala kome cu dat i naplatit, a kome ne...Takve ko ti sa 30 kg viska bi tribala bit sriitna kad je neko oce jebat. Al jbg ode izgleda ima puno debila koji nisu nikad picku vidili
Nisam mu rekao da se zajebavam nego da vjerojatno njemu nece pasat .E Mare zasto si rekao Ventiju da se zajebavas za onu damu... Trebao je ici
On je tako prenio kao da se salis...Nisam mu rekao da se zajebavam nego da vjerojatno njemu nece pasat .
Recite sto hocete, ali osim Marijola obdje se nije pojavio inteligentni provokator...
Smarate me... Idem vas mutati...
Predobro mi debeloj da bi smrsala... Da postoji razlog da smrsam vjerovatno bi.. Ali.. Ne postoji...Neces od toga smrsati
Nema alkohola do subote..Idem na nes, ali samo na nes.. Kunem se... Samo na sat vremena
Tako isto i lud covjek misli da je normalanPredobro mi debeloj da bi smrsala... Da postoji razlog da smrsam vjerovatno bi.. Ali.. Ne postoji...
Imas neku bolju foru... Ili ces nastavit lupetat na razini osmogodisnjakajbg... Eto vidis i tu sam probrala kome cu dat i naplatit, a kome ne...
Svaka cast na tome to cijenin kako si uspila unovcit nikakav izgledImas neku bolju foru... Ili ces nastavit lupetat na razini osmogodisnjakajbg... Eto vidis i tu sam probrala kome cu dat i naplatit, a kome ne...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|