Sisata i guzata
Well-known member
Najdraza osobina meni def...Nije to rekao...madmax je malo glupast ali analitican je on ko ventura
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najdraza osobina meni def...Nije to rekao...madmax je malo glupast ali analitican je on ko ventura
Glupast ili analitičan?Najdraza osobina meni def...
Slazen se s tobom. Cura od 90 kg umislila da je top pickaNiko ne sumnja u silne centimetre, metre ili vec sad kilometre sto si dobila i sto dobijas sa ovog sajta... Pare su prolazne... Tvoj ego zajedno sa bahatosti daleko premasuje tvoj izgled, tu lezi problem...
Analiticanjbt... Ok, i ja sam nocas bila analiticna ali to samo ti i tvoj pp znateGlupast ili analitičan?
Prestani pričati o mojoj pipiAnaliticanjbt... Ok, i ja sam nocas bila analiticna ali to samo ti i tvoj pp znate
80vrh vrhova..Slazen se s tobom. Cura od 90 kg umislila da je top picka
Mislila sam na privatnu prepisku darien..Prestani pričati o mojoj pipi
Aha, onda ok. Mislio sam da ti se opet neki kurac mota po ustima.Mislila sam na privatnu prepisku darien..
Jbt a tobom sam po prvi put u zadnjih par dana komentirala nesto sto se ne tice raspada ovog foruma i odlaska moda.. Hvala ti sto me slusas...Mislila sam na privatnu prepisku darien..
Da joj se bar mota i po rukama da ne boravi ovoliko ovdje ...Aha, onda ok. Mislio sam da ti se opet neki kurac mota po ustima.
Hvala tebi što me ne tjeraš na cajkeJbt a tobom sam po prvi put u zadnjih par dana komentirala nesto sto se ne tice raspada ovog foruma i odlaska moda.. Hvala ti sto me slusas...
E tu si pozalio sta nisi dosao..imala zgodno drustvoHvala tebi što me ne tjeraš na cajke
Molim preskoči skywalk....Subota i nedjelja Makarska ljudi moji...
A isti kurac80vrh vrhova..
ZastoMolim preskoči skywalk....
masivan vrh mogu ti reci80vrh vrhova..
Ma dođe mi na isto. Previsok datum je da bi jebo.E tu si pozalio sta nisi dosao..imala zgodno drustvo
Imam i ja jedanmasivan vrh mogu ti reci
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|