Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pametan si tiSisata ovdje ljeci komplekse nad ovim nedojebanim pacenicima.. Hoce to tako kad si u RL shit pa glumis fejk na internetu kao boost .. A pacenik ostaje pacenik i u RL ^^
PS, nikad nisam vidio sisatu, nisam cak ni iz CRO Da ne pomislite da sam trazio pa mi nije dala
Vec sam donosim zakljucke na osnovu xx tekstova sto je ovdje napisala... Zao mi je nesrecnice
Sombi molim vas da ne citirate ove jadnickeoni su za dzabalesku, razumijem...i ja bih mozda bila takva na njihovom mjestu... Da gubim tu dane svadajuci se za 0 eurapametan si ti
Jedino joj to i preostajeSisata ovdje ljeci komplekse nad ovim nedojebanim pacenicima.. Hoce to tako kad si u RL shit pa glumis fejk na internetu kao boost .. A pacenik ostaje pacenik i u RL ^^
PS, nikad nisam vidio sisatu, nisam cak ni iz CRO Da ne pomislite da sam trazio pa mi nije dala
Vec sam donosim zakljucke na osnovu xx tekstova sto je ovdje napisala... Zao mi je nesrecnice
Najbolji opis do sadaSisata ovdje ljeci komplekse nad ovim nedojebanim pacenicima.. Hoce to tako kad si u RL shit pa glumis fejk na internetu kao boost .. A pacenik ostaje pacenik i u RL ^^
Samo što na izravan ili neizravan način neprestano izaziva sukobe na forumu...Jedino joj to i preostaje
Hobo mili... Da je tebi para koju sam ja zaradila od ovog sajtazivio ti meni..znas sta sa nosom moras da radis..Najbolji opis do sada
Izaziva sukobe kod pacenika i jadnika, onaj koji je pamet se samo nasmije i ide daljeSamo što na izravan ili neizravan način neprestano izaziva sukobe na forumu...
Drago mi je da si zaradila od ovog sajta, samo ovaj sajt ima samo štete od tebe, uskoro ćeš ti papa odavdeHobo mili... Da je tebi para koju sam ja zaradila od ovog sajtazivio ti meni..znas sta sa nosom moras da radis..
Istina ali opet stalno tu negativnu vibru izaziva, ako administracija želi da ovo bude ugodno mjesto svakako trebaju odstraniti Sigici s foruma. Prvi korak u tom pravcu je već napravljen..Izaziva sukobe kod pacenika i jadnika, onaj koji je pamet se samo nasmije i ide dalje
Aj pitaj admina.. Ko mu je vrijedniji tu.. Ti ili ja.. Aj pitaj molim teDrago mi je da si zaradila od ovog sajta, samo ovaj sajt ima samo štete od tebe, uskoro ćeš ti papa odavde
Ozbiljna lova kapa mnogim curama u ovom biznisu, ali nisu na forumu, što bi bile, imaju životHobicu... Reci cu ti kao i ventiju ti ovaj sajt malo preeeeozbiljno dozivljavas... Ovdje je jedino ozbiljna lova koja mi kapa od dogovora
U oglasnicima su... A vidis ja nisamOzbiljna lova kapa mnogim curama u ovom biznisu, ali nisu na forumu, što bi bile, imaju život
Da jer su normalne..U oglasnicima su... A vidis ja nisam
Da jer su normalne..
Poslovna teorija što nemaš nikoga na ovim svijetuNo, zasto objasnjavat poslovnu teoriju covjeku koji nema ni posaoziv bio... Sto vise pises o meni meni bolje
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|