Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
haha ja sam ovdje samo zbog oglasnika... jedan jedini nick...Pa nadem se prozvanom jer me iz nekog vama znanog razloga stalno spominjete... Povredena sigurno nebuduci da sada znam koji ti je drugi nick i ovaj ti ide na mute... Cao...
Sigica svih si omađijalaPa nadem se prozvanom jer me iz nekog vama znanog razloga stalno spominjete... Povredena sigurno nebuduci da sada znam koji ti je drugi nick i ovaj ti ide na mute... Cao...
Zato sam u dva dana ne znam koliko profila stavila na " ignoriraj"ovo više nije normalno. i sigi ima granice. ovi uvlakači će je pojesti
Trebao bi ja ovog gaya dariena na ignore i patkovinu. ovaj proljev a ovaj darien se pali na gramatikuZato sam u dva dana ne znam koliko profila stavila na " ignoriraj"
Slobodan izborTrebao bi ja ovog gaya dariena na ignore i patkovinu. ovaj proljev a ovaj darien se pali na gramatiku
opet tražiš svađu? pusti ljude. ni ti nisi svima idealanTrebao bi ja ovog gaya dariena na ignore i patkovinu. ovaj proljev a ovaj darien se pali na gramatiku
Idem se ranit vodenim bojicamaZato sam u dva dana ne znam koliko profila stavila na " ignoriraj"
Pa darien je prvi počeo s gramatikomopet tražiš svađu? pusti ljude. ni ti nisi svima idealan
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|