Tako je, Sig. Seksom uvjetuj pozitivno ponašanje članova foruma!Ja se posebno palim na to...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako je, Sig. Seksom uvjetuj pozitivno ponašanje članova foruma!Ja se posebno palim na to...
Pa vidiš da je već izašao iz ormara. Čim kaže da bi me opalio. Kako mu mi pomažemo. Zbunjen sam.Jura ne ide to tako, on može biti gay, može biti i ovdje al se ne bi trebao skrivati. Mi njemu pomažemo.
Ti bi me opalio ?Za pečate kad te opale?
Jura radili smo to već. Ne smiješ biti zbunjen jer kad dođe lud znaš kako ide dalje...Pa vidiš da je već izašao iz ormara. Čim kaže da bi me opalio. Kako mu mi pomažemo. Zbunjen sam.
Žao mi je Sig kaj te onda nisam upoznao dok si bila u po jbgDa pocela.. Ali djevojci koja vrijedi ne treba vise od dva tri oglasa
Imaš bonove?Ti bi me opalio ?
Uf pismenost i siroki vidiciTako je, Sig. Seksom uvjetuj pozitivno ponašanje članova foruma!
Ja se nemam namjere natjecat u pismenostiRadim to za tvoje dobro. Žene preferiraju pismene muškarce.
Kakvoj recenzijiKolega @Winn69 je nebrušeni dragulj. Čestitam na recenziji.
Neces ju jebat dzaba se uvlacis u gaće. Eto i patka moraš ucit i on je nepismena budala.Tako je, Sig. Seksom uvjetuj pozitivno ponašanje članova foruma!
Jura radili smo to već. Ne smiješ biti zbunjen jer kad dođe lud znaš kako ide dalje...
Opalim ja sve vas posebno ovog što se pali na gramatikuTi bi me opalio ?
...jel može neka pomoć, lagano mi pregaraju neuroni....Kakvoj recenziji
Neces ju jebat dzaba se uvlacis u gaće. Eto i patka moraš ucit i on je nepismena budala.
Dozvolim ti da me opališ nakon što mi pronađeš subjekt i predikat u ovoj rečenici.Opalim ja sve vas posebno ovog što se pali na gramatiku
Subjekt ja predikat pali. Iako predikat može bit opalim pošto su to 2 radnje.Dozvolim ti da me opališ nakon što mi pronađeš subjekt i predikat u ovoj rečenici.
Kakva pomoć. 194 je broj za hitnu medicinsku pomoć...jel može neka pomoć, lagano mi pregaraju neuroni....
Baš si investiran u priliku da me opališ? Sorry..Subjekt ja predikat pali. Iako predikat može bit opalim pošto su to 2 radnje.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|