Jesi ti gay, sorry?Ja koliko vidim ovdje sve drkadzije.. Stotine cura na oglasnicima koje su bolje od Sisate a vise uhvatili nje kao pijani plota... Necete vi da jebete ...samo drkate
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi ti gay, sorry?Ja koliko vidim ovdje sve drkadzije.. Stotine cura na oglasnicima koje su bolje od Sisate a vise uhvatili nje kao pijani plota... Necete vi da jebete ...samo drkate
Rečenica " Jel ti se diže na to jel ? " mi vuče na rani realizam Balzaca....Upitnik i točku si odlično upotrijebio! Velika i mala slova će nam očito biti izazovno područje, a morali bi malo poraditi i na stilskome izražaju.
Ne vole svi oglasnikuseJa koliko vidim ovdje sve drkadzije.. Stotine cura na oglasnicima koje su bolje od Sisate a vise uhvatili nje kao pijani plota... Necete vi da jebete ...samo drkate
Jesi ti u prometu?Ja koliko vidim ovdje sve drkadzije.. Stotine cura na oglasnicima koje su bolje od Sisate a vise uhvatili nje kao pijani plota... Necete vi da jebete ...samo drkate
Ne ali tebe bih opalio cisto da ti zadovoljim radoznalostJesi ti gay, sorry?
Pusti debila. Vidiš da mu se diže na interpukcijske znakove i da svršava kad se pravilno upotrijebi .,? i ostala sranjaRečenica " Jel ti se diže na to jel ? " mi vuče na rani realizam Balzaca....
Ja sam onaj sa karticomJesi ti u prometu?
Pa naravno takav je to biznis haha Meni je Sigica ono nešto jako rijetkoJa koliko vidim ovdje sve drkadzije.. Stotine cura na oglasnicima koje su bolje od Sisate a vise uhvatili nje kao pijani plota... Necete vi da jebete ...samo drkate
I ti si tako pocelaNe vole svi oglasnikuse
Za pečate kad te opale?Ja sam onaj sa karticom
Da pocela.. Ali djevojci koja vrijedi ne treba vise od dva tri oglasaI ti si tako pocela
Ne dnevno nego u karijeriDa pocela.. Ali djevojci koja vrijedi ne treba vise od dva tri oglasa
Znači jesi . @sombrero imamo problem ovdje ovaj prošao ispod radara .Ne ali tebe bih opalio cisto da ti zadovoljim radoznalost
Meni djeluje kao kritika društva 21. stoljeća u kojemu svi živimo vrlo repetitivne živote, a potraga za srećom je gotovo zaboravljeni koncept. Zato rečenica počinje i završava istom riječju kako bi demonstrirao da su početak i kraj toliko slični da ih se više ne može razlikovati. Ponovi nekoliko puta na glas i uvidjeti ćeš kako je teško zaustaviti se jer si upadaš u kolotečinu. Jel ti se diže na to jel ti se diže na to jel ti se diže na to jel...Rečenica " Jel ti se diže na to jel ? " mi vuče na rani realizam Balzaca....
Radim to za tvoje dobro. Žene preferiraju pismene muškarce.Pusti debila. Vidiš da mu se diže na interpukcijske znakove i da svršava kad se pravilno upotrijebi .,? i ostala sranja
Jura ne ide to tako, on može biti gay, može biti i ovdje al se ne bi trebao skrivati. Mi njemu pomažemo.Znači jesi . @sombrero imamo problem ovdje ovaj prošao ispod radara .
Ja se posebno palim na to...Radim to za tvoje dobro. Žene preferiraju pismene muškarce.
Kolega @Winn69 je nebrušeni dragulj. Čestitam na recenziji.Meni djeluje kao kritika društva 21. stoljeća u kojemu svi živimo vrlo repetitivne živote, a potraga za srećom je gotovo zaboravljeni koncept. Zato rečenica počinje i završava istom riječju kako bi demonstrirao da su početak i kraj toliko slični da ih se više ne može razlikovati. Ponovi nekoliko puta na glas i uvidjeti ćeš kako je teško zaustaviti se jer si upadaš u kolotečinu. Jel ti se diže na to jel ti se diže na to jel ti se diže na to jel...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|