Pa nije ali kad stavi cice na profilnu to je mrakPa nije ni ova loša
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa nije ali kad stavi cice na profilnu to je mrakPa nije ni ova loša
Koji si ti kurac ovdje i šta te boli kurac šta ja radim reko sam ti neces me jebat idi trazit nekog drugogPričaš li isto kao što pišeš? Mogu te zamisliti kako uzmeš jedan duboki dah prije rečenice i odvališ ove beljazgarije u jednom tonalitetu.
Pa slažem se da je više od cicaPa nije ali kad stavi cice na profilnu to je mrak
Nisam ja sam samo jedan od fanova Sigice cura je kraljica foruma i sviđa mi se njezin princip druženja na više sati bez požurivanja a ne ko ove sa po samo požuruju kužišJesi ti jedan od onih što idu po forumu i skupljaju slike drkaju i poslje se hvale kak su jebali,sorry?
Jebat ću te dok ne naučiš interpunkciju!Koji si ti kurac ovdje i šta te boli kurac šta ja radim reko sam ti neces me jebat idi trazit nekog drugog
Da i cijena je užasna barem triputa višePa nije ali kad stavi cice na profilnu to je mrak
Jebala te interpukcija više. Jel ti se diže na to jel? AJD SAD ODJEBI I ODI PUŠI KURAC. Imaš ovog patka koji isto ne zna interpukciju pa ga ne jebeš za toJebat ću te dok ne naučiš interpunkciju!
Da i cijena je užasna barem triputa više
I svaka je njegova bez interpukcija @darien8Pa slažem se da je više od cica
Ima cice dobre a kad bi joj vidio facu onda bi mogao drukćije komentirat kužišPa slažem se da je više od cica
Ali ti se ne družiš sa njom, što ti se tu ima sviđati?Nisam ja sam samo jedan od fanova Sigice cura je kraljica foruma i sviđa mi se njezin princip druženja na više sati bez požurivanja a ne ko ove sa po samo požuruju kužiš
Pa ko Mona LizaIma cice dobre a kad bi joj vidio facu onda bi mogao drukćije komentirat kužiš
Upitnik i točku si odlično upotrijebio! Velika i mala slova će nam očito biti izazovno područje, a morali bi malo poraditi i na stilskome izražaju.Jebala te interpukcija više. Jel ti se diže na to jel? AJD SAD ODJEBI I ODI PUŠI KURAC. Imaš ovog patka koji isto ne zna interpukciju pa ga ne jebeš za to
Možda ću se družiti rekla je da voli starijeP
Ali ti se ne družiš sa njom, što ti se tu ima sviđati?
Puno toga ona priča, nego znaš li ti što su bonovi?Možda ću se družiti rekla je da voli starije
On se drži one ne jebe ljep nego uporan.P
Ali ti se ne družiš sa njom, što ti se tu ima sviđati?
Možda su u šumi. Isto je rekla da nema puno vremena i da ne prima nove.Možda ću se družiti rekla je da voli starije
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|