Patak
Well-known member
Nema smisla u pravu si Barem ako ništa išao si guglati.http://www.butiga.hr/ to je prvo sto mi nudi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema smisla u pravu si Barem ako ništa išao si guglati.http://www.butiga.hr/ to je prvo sto mi nudi
uff, bože dragiHej Sigi kaj se većeras družiš sa Oldiem bit će sexa haha
Da i tarantule sa buljavim okicama i hrapavim dlakavim nogamaZmije i valjda žabe držiš u butegi??!!!???
Vas Dalmatice niko ne razumije kao ni zagorcePa dijalekt goglaj
Ako je star i ružan kao sto mu je nick sex će se svest na pričanje o mladim danima a od seksa ni sHej Sigi kaj se većeras družiš sa Oldiem bit će sexa haha
Nije DalmatinacVas Dalmatice niko ne razumije kao ni zagorce
IstrijaneVas Dalmatice niko ne razumije kao ni zagorce
Dalmatinac Istranin sve je to isti kurac svi ti po moru su isti niko ih ne razumije kao ni Međimuce i zagorceNije Dalmatinac
i kako gre biznis? Samo za gledanje ili dodju i Talijani kupovati gmazove i vodozemce za jelo?Da i tarantule sa buljavim okicama i hrapavim dlakavim nogama
Ej nemoj mi vrijeđat zagorceVas Dalmatice niko ne razumije kao ni zagorce
Jel izgubljeni u prijevodu Dobar film si GledaoDalmatinac Istranin sve je to isti kurac svi ti po moru su isti niko ih ne razumije kao ni Međimuce i zagorce
Na ovom forumu ti je sve obrnuta psihologija.. Tako da svi koji se predstave iz zajebancije manje vrijedni su uglavnom vrh po svemu, a ovi najglasniji dno... Iz iskustva sa par forumasa ovdje...Ako je star i ružan kao sto mu je nick sex će se svest na pričanje o mladim danima a od seksa ni s
Pa ne brojimo mi tu krvna.zrncai kako gre biznis? Samo za gledanje ili dodju i Talijani kupovati gmazove i vodozemce za jelo?
Hej Sigica ja sam ti stariji ti si rekla da voliš 40 +Na ovom forumu ti je sve obrnuta psihologija.. Tako da svi koji se predstave iz zajebancije manje vrijedni su uglavnom vrh po svemu, a ovi najglasniji dno... Iz iskustva sa par forumasa ovdje...
Pa znaju završiti u krivolovu no toga ima svugdjei kako gre biznis? Samo za gledanje ili dodju i Talijani kupovati gmazove i vodozemce za jelo?
Ko ih vrijeđa sam kažem da ih ne razumijem kad počnu pričatEj nemoj mi vrijeđat zagorce
Amore mio di san ja?Na ovom forumu ti je sve obrnuta psihologija.. Tako da svi koji se predstave iz zajebancije manje vrijedni su uglavnom vrh po svemu, a ovi najglasniji dno... Iz iskustva sa par forumasa ovdje...
E nisam te jos mogla dobro procijenit, ne das se...Amore mio di san ja?
Ko ovu SIG omađija ma dajem i njen broj i četkicom za zube čistim fuge na PločicamaE nisam te jos mogla dobro procijenit, ne das se...
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|