Gospe ti drage, pa jeli taj ikada napisa što su mu karte rekleSve znaš tebi idu bolje tarot karte od Miremožemo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gospe ti drage, pa jeli taj ikada napisa što su mu karte rekleSve znaš tebi idu bolje tarot karte od Miremožemo
Bogami postao je zen.tarot majstorGospe ti drage, pa jeli taj ikada napisa što su mu karte rekle
Posta je on moj k...cBogami postao je zen.tarot majstor
Ti mene podsječaš na.onog Strumfa koji sve mrziPosta je on moj k...c
Meni vage, ribe i djevice. Šta ja znam, djevice mi nekako hladne, ribe plačljive, a Vage, pa Sigica je vagaMeni kaže horoskop da su mi Vage idealni partneri. Neznam jesam ja njima haha
Siromaštvo, frustracije... Ja sve razumijem to patak... Ali toliko mi ga zao da ga nisam stavila ni na ignore...Ti mene podsječaš na.onog Strumfa koji sve mrzi
Vaga šta češ nemožeš iz kožeSiromaštvo, frustracije... Ja sve razumijem to patak... Ali toliko mi ga zao da ga nisam stavila ni na ignore...
Vaga-skorpionVaga šta češ nemožeš iz kože
E drugi dio kod Patkovine ne ide 10 god dostaVaga-skorpion
Šta i je butega i na kakve droge koristi kak lopta može bit kockasta jebo mene pas ak tvoj frend ima IQ veći od -100Taman stigao da zatvorim butegu sretnem frenda prazni frižider tekma kaže rekoh lopta je okrugla Kaže on istina zna biti i kockasta hahaha
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|