Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zen jeldaBas je neki mir i pozitiva u zadnje vrijeme na ovom forumu. Svi se lijepo slazemo, uvazavamo jedni druge i nasmijavamo. To je zapravo esencija ovog foruma. Ommm
Mogu zene svasta.... Ali solarij daleko ugodniji...Jbt kako se te žene mogu pržiti na tom zvizdanu od sunca samo za ten?
Jeje pogotovo kad dođeš u godine pa budeš na fleke ko zebraMogu zene svasta.... Ali solarij daleko ugodniji...
Totalno, vidis patak svi nesto patak lud patak ovo patak ono. A patak zapravo duhovan i neshvacen.Zen jelda
A u tebe ne sumnjam niti malo pa ti bi i vraga u bocu natjerala da uđe i začepilaMogu zene svasta.... Ali solarij daleko ugodniji...
Jedino Pelinkovac me shvaćaTotalno, vidis patak svi nesto patak lud patak ovo patak ono. A patak zapravo duhovan i neshvacen.
Pomalo... Nemoj to javno pisat, imam osjecaj kao da se neki upravo toga plaseA u tebe ne sumnjam niti malo pa ti bi i vraga u bocu natjerala da uđe i začepila
Pa baš se i ne slažemo, recimo da je primirje trenutno ..Bas je neki mir i pozitiva u zadnje vrijeme na ovom forumu. Svi se lijepo slazemo, uvazavamo jedni druge i nasmijavamo. To je zapravo esencija ovog foruma. Ommm
Sve znaš tebi idu bolje tarot karte od MiremožemoPomalo... Nemoj to javno pisat, imam osjecaj kao da se neki upravo toga plase
Vidi ga sad, nema veze, odglumi barem jebemu misa. Barem danasPa baš se i ne slažemo, recimo da je primirje trenutno ..
Hehe Nekako mi drag HoboVidi ga sad, nema veze, odglumi barem jebemu misa. Barem danas
I meniHehe Nekako mi drag Hobo
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|