Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad će za koji dan biti da nije isključiv, svi smo mi ljudi sa nekakvim potrebama i otvorima. Vidiš da bi htio probati sve i istraživati. Najbolje da ode na Institut Ruđer Bošković.Quolka23
New member
Pozdrav svima spermovcima i dragim ženama.
Mlad i sladak hetero man sportski građen od 28 god, iz Banije ili Banovine kako ljudi tepaju. Obožavam hot sex mada nisam imao priliku probati sve, prilično zadovoljan sa seksualnim životom.
Tu sam da istražujem i upoznam pokoju zanimljivu ženu za avanturice.
Q-man
Ovaj se u krivu crkvu došao molit.
Gogle imaš pa zna i glava biti kockasta ponekadŠta i je butega i na kakve droge koristi kak lopta može bit kockasta jebo mene pas ak tvoj frend ima IQ veći od -100
Kaže zadovoljan a ond abi htio nać ženu z avanturice pa tu ne vjerujem da će nać .Sad će za koji dan biti da nije isključiv, svi smo mi ljudi sa nekakvim potrebama i otvorima. Vidiš da bi htio probati sve i istraživati. Najbolje da ode na Institut Ruđer Bošković.
Od droga ponekad rekreativno popušim joint ako te baš zanimaju ovisnostiŠta i je butega i na kakve droge koristi kak lopta može bit kockasta jebo mene pas ak tvoj frend ima IQ veći od -100
Da ti objasnim htio je kazati da navija za nas Sad netrebaš guglatiŠta i je butega i na kakve droge koristi kak lopta može bit kockasta jebo mene pas ak tvoj frend ima IQ veći od -100
Butega is a village in the Commune of Bubanza in Bubanza Province in north western Burundi.[1]Gogle imaš pa zna i glava biti kockasta ponekad
Eto ti upisao Butega u google a kažu ja smanjene inteligencije
šta kaže za Butiga
Pa ti si reko da si išao zatvoriti i ja sam išao gogolat butega šta znaci i sam mi to izbaciliEto ti upisao Butega u google a kažu ja smanjene inteligencije
Pročitaj svoje još jednom stigao da zatvorim butegu i sad se praviš pametanTaman stigao da zatvorim butegu sretnem frenda prazni frižider tekma kaže rekoh lopta je okrugla Kaže on istina zna biti i kockasta hahaha
Haha sječam se kao mlad biologije u učionici sobe jedna mala ostava sa teglicama Ja to sve išao jbg radoznao a učiteljica imala neku drvenu bambusaru pa tup po glavi u bocama neki insekti zmijePatak, što držiš u butegi?
Dobro udahni i izdahni sadPa ti si reko da si išao zatvoriti i ja sam išao gogolat butega šta znaci i sam mi to izbacili
http://www.butiga.hr/ to je prvo sto mi nudišta kaže za Butiga
Zmije i valjda žabe držiš u butegi??!!!???Haha sječam se kao mlad biologije u učionici sobe jedna mala ostava sa teglicama Ja to sve išao jbg radoznao a učiteljica imala neku drvenu bambusaru pa tup po glavi u bocama neki insekti zmije
Pa dijalekt goglajPročitaj svoje još jednom stigao da zatvorim butegu i sad se praviš pametan
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|