Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kaže netko tko nije čuo za interpunkcijske znakoveDalmatinac Istranin sve je to isti kurac svi ti po moru su isti niko ih ne razumije kao ni Međimuce i zagorce
Ko ovu SIG omađija ma dajem i njen broj i četkicom za zube čistim fuge na Pločicama
seks je iovako precjenjen No godine i iskustvo nisuAko je star i ružan kao sto mu je nick sex će se svest na pričanje o mladim danima a od seksa ni s
Tko sam ja da sudimovo bi trebao backround na iduce pitanje al nezz kako to ukomponirat pa mora ovako
A šta daš onima koji su je jebali kao što je ex mod,and ventura,a a sigurno ih ima još al ne priznaju javno.
"Ima ih jos al ne priznaju javno"ovo bi trebao backround na iduce pitanje al nezz kako to ukomponirat pa mora ovako
A šta daš onima koji su je jebali kao što je ex mod,and ventura,a a sigurno ih ima još al ne priznaju javno.
Old i Sombi su je isto jebaliovo bi trebao backround na iduce pitanje al nezz kako to ukomponirat pa mora ovako
Tebe muški zanimaju i ja znam da bi jebo al mene neces mozes big joea jedino ili didu ak ti dajuKaže netko tko nije čuo za interpunkcijske znakove
A maca danas sam slučajno joj stao na šapicu pa prati me uz nogu ali kupio kesicu pa mi kasnije došla stavi glavu na rame da trljam uške
Pa nije ni ova lošaSigi može nova sexy profilna jel tak Patak
Seksualna orijentacija nije važna, pismenost je važnija...Tebe muški zanimaju i ja znam da bi jebo al mene neces mozes big joea jedino ili didu ak ti daju
Zašto misliš da te muškarci žele, ako nemaš uspjeha ni sa ženama?Tebe muški zanimaju i ja znam da bi jebo al mene neces mozes big joea jedino ili didu ak ti daju
Ni patak nije pismen pa mu nitko ne prigovara ajd pustite me na miru i odite si vas troje pušit medusobno ti i darien i patak i kad vam iq nebude -5000 zajednicki javite seSeksualna orijentacija nije važna, pismenost je važnija...
Zar si ljubomoran na mene što nisam pismenSeksualna orijentacija nije važna, pismenost je važnija...
Zen pomažeNi patak nije pismen pa mu nitko ne prigovara ajd pustite me na miru i odite si vas troje pušit medusobno ti i darien i patak i kad vam iq nebude -5000 zajednicki javite se
Pričaš li isto kao što pišeš? Mogu te zamisliti kako uzmeš jedan duboki dah prije rečenice i odvališ ove beljazgarije u jednom tonalitetu.Ni patak nije pismen pa mu nitko ne prigovara ajd pustite me na miru i odite si vas troje pušit medusobno ti i darien i patak i kad vam iq nebude -5000 zajednicki javite se
Jesi ti jedan od onih što idu po forumu i skupljaju slike drkaju i poslje se hvale kak su jebali,sorry?Sigi može nova sexy profilna jel tak Patak
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|