Bok Sigica kak si ?Hello, nema nikoga danas....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bok Sigica kak si ?Hello, nema nikoga danas....
Svaku do sadaDaiene... Prezivio si noc vidim....
Ova je bila posebna priznajSvaku do sada
Haha pa nisam ti ja gay mene samo žene zanimajuA ja na tebe Ninja
Nije valda iso pit s tobom na krajuOva je bila posebna priznaj
Nije, nije... Smorila sam ga pricomNije valda iso pit s tobom na kraju
Obećala mi je da će dat pičke ako odem. Lagala je.Nije valda iso pit s tobom na kraju
Uhh, dobro je.Nije, nije... Smorila sam ga pricom
A i imala sam vec drustvo
Pa nije ni Marijaolea gay pa vidis kak je napaljen na meneHaha pa nisam ti ja gay mene samo žene zanimaju
Svaka čast ali neriješeno ne odgovara ni Hrvatskoj ni Škotskoj.
Znaci ti si gay bježi 10 m od meneA ja na tebe Ninja
Ne znam jesi li upoznat s konceptom interneta, ali nisam ti zapravo blizuZnaci ti si gay bježi 10 m od mene
Kako ne, ako cesi upisu bod a mi dobijemo skotsku treci smo.Svaka čast ali neriješeno ne odgovara ni Hrvatskoj ni Škotskoj.
sta se ljutis zlatice, pa rekoh da nije gayPa nije ni Marijaolea gay pa vidis kak je napaljen na mene
Ovaj drugi dio recenice...sta se ljutis zlatice, pa rekoh da nije gay
Slatka si, ne ko mala patka od Patka, al ipak dosta slatkaOvaj drugi dio recenice...
Slatka si, ne ko mala patka od Patka, al ipak dosta slatka
Treće misto koje garantira prolaz? Mene ovo sve nervira, ja bi da idu prve dvi momčadi iz grupe i gotovo..Kako ne, ako cesi upisu bod a mi dobijemo skotsku treci smo.
Da, prolazimo i kao treci jer nako raspleta utakmica iz A i C skupine, potrebna su nam samo 3 boda i bez obzira na ishod Engleza i Ceha idemo dalje.Treće misto koje garantira prolaz? Mene ovo sve nervira, ja bi da idu prve dvi momčadi iz grupe i gotovo..
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|