Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Škoti će se braniti prvih 85 minuta tekme, pa ako ne zabijemo onda će pokušati napastiSkoti ce nam prvi zabiti i onda ode sve u kurac Nikakve kalkulacije ne pomognu
Da bilo bi dobro da mi zabimo prvi škotima i nadam se prolasku daljeSkoti ce nam prvi zabiti i onda ode sve u kurac Nikakve kalkulacije ne pomognu
Samo Napadat nikakvu obrambenu igru Nabit inicijativu trčat dat gol pa u obranu može xŠkoti će se braniti prvih 85 minuta tekme, pa ako ne zabijemo onda će pokušati napasti
Pa.ako zabimo i onda se povučemo u obranu To je najblaže xDa bilo bi dobro da mi zabimo prvi škotima i nadam se prolasku dalje
Kad je tekma uopce ?? Hahaha, malo sam izvan realnog svijeta trenutnoŠkoti će se braniti prvih 85 minuta tekme, pa ako ne zabijemo onda će pokušati napasti
Šta igraš danas?Škoti će se braniti prvih 85 minuta tekme, pa ako ne zabijemo onda će pokušati napasti
Naši ne znaju napadati nego igrati samo na kontreNikakva obrambena igra samo Napad
Pa nije igra na razini svakako Moraju bokovi proraditi Šut ubačaj Treba se oznojiti Sa takvom igrom očekivat prolaz i da prođeš bolje se ne sramotitiNaši ne znaju napadati nego igrati samo na kontre
Odlična pjesmaSamo pozitiva danas
Kad je tekma uopce ?? Hahaha, malo sam izvan realnog svijeta trenutno
21 hKad je tekma uopce ?? Hahaha, malo sam izvan realnog svijeta trenutno
Stavija sam na Engleze i Hrvatsku. Na Englesku je 1, 75, na Hrvatsku 2, 40, uloži 150kn.Šta igraš danas?
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|