Patak
Well-known member
Pecašjbg ne mogu stalno biti tu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pecašjbg ne mogu stalno biti tu
Povijest će pisati da smo bili drugi na svjetskom, a to što smo prošli dva puta na penale to će biti samo statistika, kao i penal koji je suđen protiv nas u finalu a da nije suđen utakmica bi vjerojatno otišla na našu stranu. Ili da je Rebić zabio protiv Danske odnosno da je na istoj tekmi Modrić zabio penal ne bi bilo govora o tome da su bili penali....U 90 minuta na velikom takmičenju zaredom nije pobijedio Dansku, Rusiju, Englesku, Francusku, ponovo Englesku, Češku...ne loš niz pred Škotsku
Bok GusakBok somby i ostali
PatakBok Gusak
Ma znam, ja to od milja Patče
Sve točno.Povijest će pisati da smo bili drugi na svjetskom, a to što smo prošli dva puta na penale to će biti samo statistika, kao i penal koji je suđen protiv nas u finalu a da nije suđen utakmica bi vjerojatno otišla na našu stranu. Ili da je Rebić zabio protiv Danske odnosno da je na istoj tekmi Modrić zabio penal ne bi bilo govora o tome da su bili penali....
Daj ta liga nacija, to nikako nije briga za to..Namirili su se oni prije 2 godine u Ligi nacija, ponizili su nas, sad ih boli k...., mogu staviti rezervni sastav
Jbg, za njega si gusak
Pa Ok Pernato je jeldaJbg, za njega si gusak
Brate ja s to tebi ponosno rekao Gusak, to je next level u Patkoviranju. Ide Patak, Gusak, pa LabudanPa Ok Pernato je jelda
Da LastaneBrate ja s to tebi ponosno rekao Gusak, to je next level u Patkoviranju. Ide Patak, Gusak, pa Labudan
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|