Zasad dobivam. Dobra tekma Danska- Rusija.Ne sreće od kladionica igrao ja davno pa dobio pasje govno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasad dobivam. Dobra tekma Danska- Rusija.Ne sreće od kladionica igrao ja davno pa dobio pasje govno
Vatrena otvorila temu o seksu u moru s kondomommislim da su te nove muškarci
Belgija dala u drugi gol, a Danci još čak dva pa izgleda da sam siguran u dobitak. Ma nije neki novac, 374 kn, uloži 44 kn koje sam dobio na jučerašnji listić od 10 kn. Tribalo bi sutra to opet malo oploditi.Zasad dobivam. Dobra tekma Danska- Rusija.
Neću didu ti si mi napetiji@Kozjak Dida pripremi se na ormar samnom Big joem, vatrenom možda i sig ak ti u ormaru šta uleti u dupe znaj da se Big nije mogao suzdržati
Imaš vatrenu mada sam htio tamo u drugu temu objavit greškom sam ovdjeNeću didu ti si mi napetiji
Englezima je 0 dovoljna za 1. mjesto, a to Česima otvara sigurno 2.Češka- Engleska isto zanimljivo, svakome triba, čak i Škoti imaju šanse za prolazak..
Englezima smo trn u oku, izbacili ih u polufinalu svjetskog, i još ono poniženje iz 2008 kad smo ih pobijedili na Wembleyu mada Hrvatskoj ništa nije tribalo, ali zato Engleska zbog toga nije otišla na europsko prvenstvo.Englezima je 0 dovoljna za 1. mjesto, a to Česima otvara sigurno 2.
Namirili su se oni prije 2 godine u Ligi nacija, ponizili su nas, sad ih boli k...., mogu staviti rezervni sastavEnglezima smo trn u oku, izbacili ih u polufinalu svjetskog, i još ono poniženje iz 2008 kad smo ih pobijedili na Wembleyu mada Hrvatskoj ništa nije tribalo, ali zato Engleska zbog toga nije otišla na europsko prvenstvo.
Mi ako dobijemo GD je 0 sa 4 boda, Sviss već ima -1 i 4 boda a ukrajina 3 boda, to je dostaNisam siguran KD, pogledaj koliko trećeplasiranih će imati 4 boda!!!!
Oću klizna vrata na ormaru...@Kozjak Dida pripremi se na ormar samnom Big joem, vatrenom možda i sig ak ti u ormaru šta uleti u dupe znaj da se Big nije mogao suzdržati
I kad su pustili ukrajini za wc 2010....Namirili su se oni prije 2 godine u Ligi nacija, ponizili su nas, sad ih boli k...., mogu staviti rezervni sastav
Još malo i ideš na EGEBelgija dala u drugi gol, a Danci još čak dva pa izgleda da sam siguran u dobitak. Ma nije neki novac, 374 kn, uloži 44 kn koje sam dobio na jučerašnji listić od 10 kn. Tribalo bi sutra to opet malo oploditi.
Ma to su.kalkulacijeA šta ja znam, pa nismo bili loši toliko ni u jednoj ni u drugoj temi. Škotska je definitivno najslabija repka skupine, samo ne gubiti živce. Pobjeda sigurno garantira prolaz?
Sa takvom.igrom bolje se.ne sramotitiA šta ja znam, pa nismo bili loši toliko ni u jednoj ni u drugoj temi. Škotska je definitivno najslabija repka skupine, samo ne gubiti živce. Pobjeda sigurno garantira prolaz?
U 90 minuta na velikom takmičenju zaredom nije pobijedio Dansku, Rusiju, Englesku, Francusku, ponovo Englesku, Češku...ne loš niz pred ŠkotskuDa, znaš kako kažu da se povijest ponavlja. Tako i nakon bronce iz 1998 na svjetskom nismo se ni plasirali na europsko prvenstvo, a sad nakon srebra visimo u i ne baš jakoj skupini. Dačić nije ništa naučio, osvojio medalju na svjetskom i daješ ostavku. Objektivno rečeno ako prodješ dvi nokaut utakmice na penale, ima si zapravo itekako sriće..
Bok somby i ostalibok sigi. bok maserkasplit ,bok vatrena
Pecašjbg ne mogu stalno biti tu
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|