old&ugly
Well-known member
A čuj, kvalitete je toliko u sastavu da ako stisnu ako se poslože dobit će Škote ali nije to toNekako mi žao ali bliže sam tvom zaključku Igra nije na razini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A čuj, kvalitete je toliko u sastavu da ako stisnu ako se poslože dobit će Škote ali nije to toNekako mi žao ali bliže sam tvom zaključku Igra nije na razini
E skoro za to radim a režije hrana kuči mačkaApartmani ove godine otisli u bescjenje... 10 noci u centru Makarske 5.600 kn... I to kakav apartman... I kakva terasa...
Belgija, neće Italija, oni gaze samo kad se provlače grupnu fazu, a sad su glat prošli....Nekako mi Sve miriše na talijane
Da nije to to No nek je sa srečomA čuj, kvalitete je toliko u sastavu da ako stisnu ako se poslože dobit će Škote ali nije to to
Ma Talijani su to oni su gori nego konac kroz iglu tako da Moguče taj scenarijBelgija, neće Italija, oni gaze samo kad se provlače grupnu fazu, a sad su glat prošli....
Holandezi ili TalijaniBelgija, neće Italija, oni gaze samo kad se provlače grupnu fazu, a sad su glat prošli....
Iskreno Od malena čekam da postanu Svjetski prvaciDrukam za Nizozemce, nije da su samo crveni fenjeri i trava, igraju, igraju
Uvijek na korak do Championa Nizozemci i rado nakon nas normalno očekujem da postanu Svjetski prvaciDrukam za Nizozemce, nije da su samo crveni fenjeri i trava, igraju, igraju
Ajme, gdje si ti bio kad su bili drugi u Njemačkoj i Argentini. U pravu si igraju najljepši napadački nogomet...Iskreno Od malena čekam da postanu Svjetski prvaci
Da nemaju neku dosadnu tika taku igru duge prezicne lopte postava ma sve ma večinu sam tekmi od njih gledao ali da zaslužuju biti Svjetski prvaci apsolutnoAjme, gdje si ti bio kad su bili drugi u Njemačkoj i Argentini. U pravu si igraju najljepši napadački nogomet...
Mislim da ih malo rasne tenzije blokiraju, ima toga kod njihDa nemaju neku dosadnu tika taku igru duge prezicne lopte postava ma sve ma večinu sam tekmi od njih gledao ali da zaslužuju biti Svjetski prvaci apsolutno
Ma ok gdje nema toga ali eto Ipak naklon Za užitak igreMislim da ih malo rasne tenzije blokiraju, ima toga kod njih
ApsolutnoMa ok gdje nema toga ali eto Ipak naklon Za užitak igre
To sam pogodija ali čekam još dva para.Austrija - Ukrajina: dosadna tekma, za nas nebitna ali bolje potrošeno vrijeme nego ovaj forum!!!!
A šta ja znam, pa nismo bili loši toliko ni u jednoj ni u drugoj temi. Škotska je definitivno najslabija repka skupine, samo ne gubiti živce. Pobjeda sigurno garantira prolaz?Stari moj, planirao sam sutra odmor, siestu do 21,00 sati, a vidim da SiGy ima plan sa mnom. Jbg pa nisam ja Ventura pa da mogu nakon živciranja i 10 l pive ići na druženje.
Nema kemije u repki, mislim da ćemo dobiti po pički od Highlandera u suknjicama
Da, Patak nakon toga pravo osvježenjePa gdje si Patak, što ima?
Preskočio sam 30-ak stranica mučenja i vidim da si tu.
To je 560 kn po noći, pošto je Makarska pravo ruglo od grada, to je više nego korektna cijena.Apartmani ove godine otisli u bescjenje... 10 noci u centru Makarske 5.600 kn... I to kakav apartman... I kakva terasa...
Ne sreće od kladionica igrao ja davno pa dobio pasje govnoTo sam pogodija ali čekam još dva para.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|