Sisata i guzata
Well-known member
Aj pretjerujete sad jbt umislit cu se i onda ce Marijole imat posla da mi ispuse ego...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rekao mi je u pp da se šaliPa Marijole te preporucio
Rekao mi je u pp da se šali
Ma znam, ali trenutno me mlađe zanimaju.Nije se salio... I ja mislim venty da profesionalniju uslugu neces dobit nigdje.. Kazem PROFESIONALNIJU..
Zvala bi te u utorak ali sam pozvala oldija i iskreno on mi je vise drustvo za toMa znam, ali trenutno me mlađe zanimaju.
Za što?Zvala bi te u utorak ali sam pozvala oldija i iskreno on mi je vise drustvo za to
Koji je tvoj maternji jezik?Ajd deda reci st suma u ponudi umjesto sto tu ta srculencs daješ jebala te srculenca
A vec sam rekla oldiju... Za izlazak...Za što?
Hrv al držim mob u jednoj ruci a drugom pridržavam glavu koja je klonula jer mi se spavaKoji je tvoj maternji jezik?
A jbg jesmo mi bliže godinamaA vec sam rekla oldiju... Za izlazak...
Ali Oldie mi je po stilu zivota iako ne slusa narodnu muziku...A jbg jesmo mi bliže godinama
Ako želiš malo promjene stila jednom pozovi meneAli Oldie mi je po stilu zivota iako ne slusa narodnu muziku...
Ja sam drugo... Ali djevojke nisu u toj prici.,Ako želiš malo promjene stila jednom pozovi mene
Tekma.Za što?
Nisam shvatioJa sam drugo... Ali djevojke nisu u toj prici.,
Necu biti samo jaNisam shvatio
Bit će teško, Škoti su panjevi ali imaju srca i snage. Ako ih ne probijemo u razumnom roku bojim se panike...Tekma.
Misliš i tvoje prijateljiceNecu biti samo ja
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|