bok nada bok Ana bokbok sigi. bok maserkasplit ,bok vatrena
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bok nada bok Ana bokbok sigi. bok maserkasplit ,bok vatrena
Ja te plaćam da provjeriš nove tebe nema sve sam moram. Otpušten sibok sigi. bok maserkasplit ,bok vatrena
jbg ne mogu stalno biti tuJa te plaćam da provjeriš nove tebe nema sve sam moram. Otpušten si
Vatrena?bok sigi. bok maserkasplit ,bok vatrena
Koje su sad to?bok nada bok Ana bok
Ana23 je kurva imaš njene oglase dolje tu idu stalno u crvenom a za nadu nezz šta jeKoje su sad to?
Kurve ili traže ljubav na ljubavnom?
Misliti je drek znati Odi provjeri i javimislim da su te nove muškarci
Ne garantira. Česi-Englezi igraju na 0 i imaju po 5 bodova, a onda ovisimo biti među boljima treće plasiranimaA šta ja znam, pa nismo bili loši toliko ni u jednoj ni u drugoj temi. Škotska je definitivno najslabija repka skupine, samo ne gubiti živce. Pobjeda sigurno garantira prolaz?
Više ruglo od gostiju, a ni domorodci nisu bolji....To je 560 kn po noći, pošto je Makarska pravo ruglo od grada, to je više nego korektna cijena.
Ako dobijemo ne možemo ispastiNe garantira. Česi-Englezi igraju na 0 i imaju po 5 bodova, a onda ovisimo biti među boljima treće plasiranima
kolko sam skužio tebi preporučaju muškeMisliti je drek znati Odi provjeri i javi
Nisam siguran KD, pogledaj koliko trećeplasiranih će imati 4 boda!!!!Ako dobijemo ne možemo ispasti
Tako je i meni kad Marijole dodetu si mi sigica.super. opet mi forum ima smisla
Da, znaš kako kažu da se povijest ponavlja. Tako i nakon bronce iz 1998 na svjetskom nismo se ni plasirali na europsko prvenstvo, a sad nakon srebra visimo u i ne baš jakoj skupini. Dačić nije ništa naučio, osvojio medalju na svjetskom i daješ ostavku. Objektivno rečeno ako prodješ dvi nokaut utakmice na penale, ima si zapravo itekako sriće..Ne garantira. Česi-Englezi igraju na 0 i imaju po 5 bodova, a onda ovisimo biti među boljima treće plasiranima
Ma debili pustikolko sam skužio tebi preporučaju muške
Sagradilo se zgrada ružnih u zadnje vrime. Nešto te čitave Makarske rivijere, kuća na kuću s zaklonjenim pogledima, krivudave ceste, nigdi za ostaviti auto, konfiguracija terena ajme, sto metara od mora zbog nagiba zna izistikivati napor koda ideš 2km. Plaže prekrasne ali oni hahari s ležaljkama se širu naokolo, tuševe naplaćuju s time da ne dobiješ toliko tuširanja za toliko novca koliko piše..Više ruglo od gostiju, a ni domorodci nisu bolji....
A jbg, sjeti se Austrije i Švice, da ga Turci nisu uboli u zadnjoj sekundi gdje bi nam bio kraj ili 1996. na EP da nam sudac nije stvavio protiv Švaba.... puno tu znači sreća...Da, znaš kako kažu da se povijest ponavlja. Tako i nakon bronce iz 1998 na svjetskom nismo se ni plasirali na europsko prvenstvo, a sad nakon srebra visimo u i ne baš jakoj skupini. Dačić nije ništa naučio, osvojio medalju na svjetskom i daješ ostavku. Objektivno rečeno ako prodješ dvi nokaut utakmice na penale, ima si zapravo itekako sriće..
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|