Ja sam dobio danas potvrdu od maserke, a ti kako hoćešE sad si nezanimljiv i nemas harizmu, sorry...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam dobio danas potvrdu od maserke, a ti kako hoćešE sad si nezanimljiv i nemas harizmu, sorry...![]()
Volis ti mene, samo si jos to ne zelis javno priznat. Ne mislim ljubavno volis da ne bi bilo nismo znaliE sad si nezanimljiv i nemas harizmu, sorry...![]()
Def bila je ozbiljna...Ja sam dobio danas potvrdu od maserke, a ti kako hoćeš![]()
Znas da Mad Max ima vise dijelova, tako da ne brini. Uvijek se on vratiA jel ces znat kad ces se trebat vratit?
Voli ona tebe, ja mislim da ces nam za koji mjesec konacno recenzirat Sig.. da i tu tabu temu rijesimo...Volis ti mene, samo si jos to ne zelis javno priznat. Ne mislim ljubavno volis da ne bi bilo nismo znali
Jebali ju skoro svi, sta ne bi i ti???Voli ona tebe, ja mislim da ces nam za koji mjesec konacno recenzirat Sig.. da i tu tabu temu rijesimo...
Mislis vise profilaZnas da Mad Max ima vise dijelova, tako da ne brini. Uvijek se on vrati
Nada umire zadnja
Gospodin PoetaJebali ju skoro svi, sta ne bi i ti???
Sve u svoje vrijeme, ne treba takve stvari pozurivati. Lijepo lagano, pa sta bude. Iako ne bi imao nista protiv recenzije i bio bi gentleman skroz prema njoj. Ipak je ona domaca cura i heroina ovog foruma.Voli ona tebe, ja mislim da ces nam za koji mjesec konacno recenzirat Sig.. da i tu tabu temu rijesimo...
Sombrero styleSve u svoje vrijeme, ne treba takve stvari pozurivati. Lijepo lagano, pa sta bude. Iako ne bi imao nista protiv recenzije i bio bi gentleman skroz prema njoj. Ipak je ona domaca cura i heroina ovog foruma.
Jura ni ti nisi nis dugo recenziraoKo o čemu madmax o recenzijama . Alo vas dva recenzenta odite na latinu neku pa je recenzirajte
Misliš biološkiNis, mijenjam tebe da Sig ne bude dosadno sa svim novim clanovima i clanicama. Bacio kao nekih par recenzija Sig izvukla iz mene tako ona kaze i to je to. Eto sad ja idem. Ti si tu. Ona je u sigurnim rukama. Ja sam tehnoloski visak.
Plati neku pa budemJura ni ti nisi nis dugo recenzirao
Znas da uvijek paliSombrero style
Freestyle brother, ja sam go with the flow. Kako je Brus Li rekao jednom. Budi prilagodljiv kao voda.Sombrero style
Meni nisu laskaleJel vam svima latine laskaju da imate veliki penis?![]()
Tako mogu i ja jebat Jure mojPlati neku pa budem
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|