Patak
Well-known member
Jesi dao Tajnici i radnicima slobodan.dan danasSta je i s njom bio, sad odjednom je bio sa svima s kojim sam i ja bio. Nemre to tak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi dao Tajnici i radnicima slobodan.dan danasSta je i s njom bio, sad odjednom je bio sa svima s kojim sam i ja bio. Nemre to tak
U skoliXopcod, di si bio 91?
Meni je plovak pohvalio Gemmu i stvarno je super i po cijeni i izvedbi hvala mu#sve je prvi radio#
KomunjaroU skoli
Bolje žene nego karte neče se kruha najesti od tog svog.tarotaKod njega na red doc nikako. Sve se nešto izvlači žene ga okupirale nema vremena
Nije ali sam procitao i ja kao i madmax da skace cim udea ,))
Nema radnika, samo sam dao tajnici slobodan dan.Jesi dao Tajnici i radnicima slobodan.dan danas
Zasto... Jer si znao da Marijole dolazi na forum pa da ucis dok imas prilikuNema radnika, samo sam dao tajnici slobodan dan.
Neće ni od žena se najest kruha ako tako gledamo . Ispada kod njega veća gužva nego na naplatnim u lučkom u 7 i 8 mjesecu subota 8h kad svi idu na moreBolje žene nego karte neče se kruha najesti od tog svog.tarota
Barem nešto pozitivno od tebe danasNema radnika, samo sam dao tajnici slobodan dan.
Neš si mi poznatNisam, tad sam vec bio blokiran, bio sam puno prije toga. Tada si ti tek poceo otkrivati ovaj dio interneta
Ja idem prije reda jbg.. Zemljak...Neće ni od žena se najest kruha ako tako gledamo . Ispada kod njega veća gužva nego na naplatnim u lučkom u 7 i 8 mjesecu subota 8h kad svi idu na more
Zasto ne, ja ucim od svih. Od onih iznad mene kojih nema, i od onih ispod mene isto a Marijoleteo ima ok spiku.Zasto... Jer si znao da Marijole dolazi na forum pa da ucis dok imas priliku
Ah ima više žena nego karata u svom špilu za tarot ne dramatizirajNeće ni od žena se najest kruha ako tako gledamo . Ispada kod njega veća gužva nego na naplatnim u lučkom u 7 i 8 mjesecu subota 8h kad svi idu na more
Kako nema... Vidis da ima... Prvi i iznad svih.Zasto ne, ja ucim od svih. Od onih iznad mene kojih nema, i od onih ispod mene isto a Marijoleteo ima ok spiku.
Patak jebi ga sad, mislim stvarno. Pozitivan sam cijeli dan, nisam se sprdao s tobom dok si 2 stranice pisao sam sa sobom, sve pozitivno brat bratu. Tako da ja sam tvoj mali pačić i moras biti odbar prema meni. Kva kvaBarem nešto pozitivno od tebe danas
Da te glavno pitanje pošto nisam siguran jel netko pitao pitanje dana glasi jesi gay, sorry?Sig daj novu profilnu
Ma dobro mozda u umakanju hrenovke u senf, al ne pricam o tome curka nasa.Kako nema... Vidis da ima... Prvi i iznad svih.
Pa ja sve.šefove.di sam ikada radio volim pa i tebePatak jebi ga sad, mislim stvarno. Pozitivan sam cijeli dan, nisam se sprdao s tobom dok si 2 stranice pisao sam sa sobom, sve pozitivno brat bratu. Tako da ja sam tvoj mali pačić i moras biti odbar prema meni. Kva kva
Pa žene uvijek idu prek reda dovoljno osmjeh raširit noge i da vidiš a mi muški se možemo slikatJa idem prije reda jbg.. Zemljak...
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|