D
Deleted member 4720
Guest
Tako mogu i ja jebat Jure mojPlati neku pa budem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako mogu i ja jebat Jure mojPlati neku pa budem
Da, znam...Meni nisu laskale
Ima drugo mjerilo nego tiDef bila je ozbiljna...
Ne, samo ovaj, i njega jedva hendlam kaj ti je.Mislis vise profila
Pa ja kazem generalno.. Za zivot.. Ko klijemt super si, majke mi..Ima drugo mjerilo nego ti
Pitaj Miromožemo za.tarotJedino mogu ciganku pitst da mi gata na travi ak oce za 20 kn ak neće jbg
A gdje je pečat?Krivo sam napisao malo, znaci ona je bila 200, 1 ura i ako zelis oral bez kondoma jos 50. No kazem bila mi je prva s ege i nije bio bas neki izbor tada, a bila mi je prelijepa tako da sam otisao i ostao jako ugodmo iznenadjen. Druga top nakon nje mi je bila Bella mala vitka ruskinja, koja je cim s usao,u sobu skocila na mene i pocela me ljubiti kao sam joj najbolji decko na svijetu. I onda se pojavila Gemma. Koja je sto se mene tice za 160 po satu vrlo vrlo jeftina s obzirom na godine, izgled i sto sve pruza i nikakvih nadoplata kod nje nema. Osim sto sam si nadoplatio jos jedam dodatni sat s njom hahaaha
U kondomuA gdje je pečat?
Marijole, jel i na tebe skakala Bella...A gdje je pečat?
Kod Ivana MilasaA gdje je pečat?
Sta je i s njom bio, sad odjednom je bio sa svima s kojim sam i ja bio. Nemre to takMarijole, jel i na tebe skakala Bella...
#sve je prvi radio#Sta je i s njom bio, sad odjednom je bio sa svima s kojim sam i ja bio. Nemre to tak
Nije ali sam procitao i ja kao i madmax da skace cim udea ,))Marijole, jel i na tebe skakala Bella...
Ma moze, nemam ja problem s tim prvi, drugi dokle god ja svrsim i meni dobro bude.#sve je prvi radio#
A da Venty ude?Nije ali sam procitao i ja kao i madmax da skace cim udea ,))
Nisam, tad sam vec bio blokiran, bio sam puno prije toga. Tada si ti tek poceo otkrivati ovaj dio internetaKoji si ti. Jesi bio tu u 12. mjesecu?
Kod njega na red doc nikako. Sve se nešto izvlači žene ga okupirale nema vremenaPitaj Miromožemo za.tarot
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|