Sisata i guzata
Well-known member
Dok nema Marijola, dobar si...Majke mi... Sve sam kosuture na ignor i jos si mi samo ti ostao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dok nema Marijola, dobar si...Majke mi... Sve sam kosuture na ignor i jos si mi samo ti ostao
A kako ti to znas? Jel ti je pokazao. Ili si odradio nesto za 100kn da imas za terapijuPa njemu je spušten veči od.tebe i to po zimi
Blago tebi Venty ti si jebo sigicu ja to mogu samo sanjati nažalostNaravno
Kosturi u ormaruMajke mi... Sve sam kosuture na ignor i jos si mi samo ti ostao
Nebi mu bilo prvi put, moze ti sisata to potvrditiKrivo, krivo i krivo.
Pa on je za tebe PoetaA kako ti to znas? Jel ti je pokazao. Ili si odradio nesto za 100kn da imas za terapiju
Jaaaa pa cek malo, ja mislio ti i ja dva bestiea postali. Nemres meni to napraviti. Jer bez obzira na sve sto ti mozda si mislis o meni, opet znas da sam ok i jedan od normalnijih jel tako. I znam biti nekad i fora i nasmijem te. Sebi sam uvijek fora recimo, al pustimo sad mene.Majke mi... Sve sam kosuture na ignor i jos si mi samo ti ostao
Koji si ti. Jesi bio tu u 12. mjesecu?Vidis da se covjek uspio zaljubiti koliko puta je bio kod nje
Pa za tebe nije potrebna.terapija već Prva PomočA kako ti to znas? Jel ti je pokazao. Ili si odradio nesto za 100kn da imas za terapiju
Xopcod, di si bio 91?Koji si ti. Jesi bio tu u 12. mjesecu?
Ne mislim ja nista.. Ne poznajem te tako da... Mogu sudit samo po pisanju..Jaaaa pa cek malo, ja mislio ti i ja dva bestiea postali. Nemres meni to napraviti. Jer bez obzira na sve sto ti mozda si mislis o meni, opet znas da sam ok i jedan od normalnijih jel tako. I znam biti nekad i fora i nasmijem te. Sebi sam uvijek fora recimo, al pustimo sad mene.
Stara moja pa to je kao da si mi rekla, dok njega nema ti si on salim se ja malo. Drago mi je da smo si ok. Postovanje je bitno. Lako za ostaloDok nema Marijola, dobar si...
Evo gaXopcod, di si bio 91?
Naravno frendic...Stara moja pa to je kao da si mi rekla, dok njega nema ti si on salim se ja malo. Drago mi je da smo si ok. Postovanje je bitno. Lako za ostalo
Onda super, takodjer i jaNe mislim ja nista.. Ne poznajem te tako da... Mogu sudit samo po pisanju..
E sad si nezanimljiv i nemas harizmu, sorry...Evo ga
Mr. Recenzent sta ima?Evo ga
Ajde pohvali se koliko sam recenzija danas izvukla od tebe...E sad si nezanimljiv i nemas harizmu, sorry...
Nis, mijenjam tebe da Sig ne bude dosadno sa svim novim clanovima i clanicama. Bacio kao nekih par recenzija Sig izvukla iz mene tako ona kaze i to je to. Eto sad ja idem. Ti si tu. Ona je u sigurnim rukama. Ja sam tehnoloski visak.Mr. Recenzent sta ima?
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|