Patak
Well-known member
Kratko ali JebitačnoNema se ko sta zavlacit... Sigica nema vremena... Ima pun oglasnik, ege...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kratko ali JebitačnoNema se ko sta zavlacit... Sigica nema vremena... Ima pun oglasnik, ege...
Jel se ja tebi miješam u posao?Nema se ko sta zavlacit... Sigica nema vremena... Ima pun oglasnik, ege...
Prosjek, nista posebno, previse buke oko nicega. Jedino sto joj vise nema moderatora pa je tuzna, ipak je ona njegova djevojkaA gle očito je sigica jako zgodna djevojka pa i meni je Gemma jako slatka jbg
Pa mozda bi vam ta bila "gfe"Trebali bi klonirat Sigicu da uspijemo opskrbiti potraznju za njom.
Pa zna mod šta valjaProsjek, nista posebno, previse buke oko nicega. Jedino sto joj vise nema moderatora pa je tuzna, ipak je ona njegova djevojka
Pa ko nebi naravno šteta kaj neprima nove ali sig je kraljicaDa pojednostavim, jel se želiš uvući Sig u gaćice?
Sinko moj, moderator nikad nije bio prisutniji...on je svugdje oko nas...Prosjek, nista posebno, previse buke oko nicega. Jedino sto joj vise nema moderatora pa je tuzna, ipak je ona njegova djevojka
Pa nedavno se jedan oženio sa Lutkom tako da hahaPa mozda bi vam ta bila "gfe"
Nada umire zadnjaPa mozda bi vam ta bila "gfe"
NaravnoKakav fotošop pa nebi Venty tolko puta bio kod nje da nije tak dobra jel tak sigica ?
Kupi bonove pa se javi.Pa ko nebi naravno šteta kaj neprima nove ali sig je kraljica
Mod je kurac od covjekaPa zna mod šta valja
Goriš?Pa ko nebi naravno šteta kaj neprima nove ali sig je kraljica
Jel se ja tebi miješam u posao?
Pa njemu je spušten veči od.tebe i to po zimiMod je kurac od covjeka
Vratit ce se Alfica pod novim nickom, to uipce nije upitno (i onda opet nestat). Ali sada nema mogucnost blokirat ljude, nego ce biti jeban kao i prijeSinko moj, moderator nikad nije bio prisutniji...on je svugdje oko nas...
Majke mi... Sve sam kosuture na ignor i jos si mi samo ti ostaoSig prestani me stalkat po temama , pa ne stvarno. Sta su lika obrezali i kita mu se skratila al zdebljala. Wtf? Odrezali komad i zasili sa strane?
Krivo, krivo i krivo.Vratit ce se Alfica pod novim nickom, to uipce nije upitno (i onda opet nestat). Ali sada nema mogucnost blokirat ljude, nego ce biti jeban kao i prije
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|