Siguran sam 2 put sam bio kod nje rekla je da imam dobar kurac i da dobro jebem heheJesi siguran da si jebo. Možda te napila pa si zaspo i Sanjo kako jebes a onda si se probudio i ostao razočaran
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Siguran sam 2 put sam bio kod nje rekla je da imam dobar kurac i da dobro jebem heheJesi siguran da si jebo. Možda te napila pa si zaspo i Sanjo kako jebes a onda si se probudio i ostao razočaran
Pa više mi paše kad nije uska kak da ti kažem jbgPa ako ti je uska pica bila problem sto imas slonovu surlu umjesto kite jos nisam ovo cuo da se netko zali na usku picu.
Hoces kasnije u zooŠta da si naručim jest picu ćevape ili pohanu sniclu nisam siguran ni sam šta mi se jede
U kojoj ulici je bila Bella?Sta je i s njom bio, sad odjednom je bio sa svima s kojim sam i ja bio. Nemre to tak
Šta ću na toj vrućini tamoHoces kasnije u zoo
E al imaju dvije Ane23, pitanje je o kojoj se radi.@Big Joe to me podsjeća na latinu koja ima usku picu i male sise . Znsci idealna za nas hhahaha
Paštetu Argetu i paradajzŠta da si naručim jest picu ćevape ili pohanu sniclu nisam siguran ni sam šta mi se jede
Ti si glup ili si da glup to nije u ponudi bila je pohana snicla pića i cevapiPaštetu Argetu i paradajz
Po potrebiTi si glup ili si da glup to nije u ponudi bila je pohana snicla pića i cevapi
I to si dosadan daj promjeni nick iz patka u proljev gluposti sam objavljuse kog to zanina
Pa o čemu da ti pišem seksualnim iskustvima PatakI to si dosadan daj promjeni nick iz patka u proljev gluposti sam objavljuse kog to zanina
Pa gle, razumijem te skroz. Zasto ne, svako ima svoje borbePa više mi paše kad nije uska kak da ti kažem jbg
Brijem draskoviceva, odmah preko puta Branimir centra.U kojoj ulici je bila Bella?
Eh kad bi ih bilo možda bi mogao ovako možeš jedino pisat o argetama paštetama čim nudiš valjda imaš iskustva s timPa o čemu da ti pišem seksualnim iskustvima Patak
Pojam "susramlje"Posto je kolega Madmax "recenzirao" recenzije par latina evo jedna recenzija latine za njega..
Necu joj otkriti pravoo ime zbog diskrecije ali inicijali su JLO.
Cura radi preko preporuke i jednom godisnje dode u zg i iznajmi apartman na Pescenici..
Inace se ne bavi ovime ali kaze da zbog korone propali prihodi ..rekla je da nesto snima, plese, pjeva tko ce se sjecat......
Iznenadila me sa poznavanjem engleskog..savrseno ga prica tu i tamo ubaci koju spanjolsku rijec ali to je bas sexy )
Ima malo vise godina, nemogu tocno procijeniti ali sigurno 40 i kusur. Mozda i 50??? A izgleda kao mlada ruskinja bella koja se madmaxu bacila u zagrljaj i srusila ga na pod..
Pretpostavljate da joj je guza od milijun dolara!!! Sex najbolji dosada..
Da skratim recenziju. Madmax mani se laznih recenzija i postedi nas susramlja.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|