Ne ispunjava mene materijalizam Kozjak vec humanitarni rad. Probaj i ti.. Manje eskorta vise se osvrni na svijet oko sebe i bit ces sretniji...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne ispunjava mene materijalizam Kozjak vec humanitarni rad. Probaj i ti.. Manje eskorta vise se osvrni na svijet oko sebe i bit ces sretniji...
Znam dovoljno...dušo, život je jedan kiko god ti njega zbrajala, oduzimala, dijelila i što već...Hobo je u gabaritima u kojima živi i onome što mu je Bog dao zadovoljna osoba.Sta se osjecaevo bas me interesira... Znas li moj privatni zivot? Ili ono sto ti ja tu serviram?
Uh ta ti dobra...Bazen ispunjen hladnom pivom![]()
Na stranu to sto ja to mogu jer nemam materijalnih ogranicenja... Ali kad si u zivotu samo ugadas shvatis da je netko osim tebe ipak zasluzan sto si dosao do tog statusa... I onda tome nekome pozelis vratit uslugu... Jer su svi oko tebe zivi, zdravi, jer imas dobar posao, zdravlje, jer nemas problema... E taj netko je Bog, svemir, visa sila kako zelite... Ali problem je sto ste vi ograniceni ko balkoni i vas um ne seze do te tocke...Ne ispunjava mene materijalizam Kozjak vec humanitarni rad. Probaj i ti.. Manje eskorta vise se osvrni na svijet oko sebe i bit ces sretniji...
Ti često potenciraš svoja materijalna dostignuća kao nešto bitno...jedino se nesrića Hobo još ovdje izjašnjavao o svom materijalnim statusu...Ne ispunjava mene materijalizam Kozjak vec humanitarni rad. Probaj i ti.. Manje eskorta vise se osvrni na svijet oko sebe i bit ces sretniji...
Kad bu vas um dosegao tu tocku da shvatite da zivite i postojite da na ovom svijetu ostavite trag, a ne da umrete kao jadnik bez ambicija koji je u zivotu sve trpao u svoje dupe....eee..tad cete spoznati srecu...Na stranu to sto ja to mogu jer nemam materijalnih ogranicenja... Ali kad si u zivotu samo ugadas shvatis da je netko osim tebe ipak zasluzan sto si dosao do tog statusa... I onda tome nekome pozelis vratit uslugu... Jer su svi oko tebe zivi, zdravi, jer imas dobar posao, zdravlje, jer nemas problema... E taj netko je Bog, svemir, visa sila kako zelite... Ali problem je sto ste vi ograniceni ko balkoni i vas um ne seze do te tocke...
Ah a sta je sreca...Kad bu vas um dosegao tu tocku da shvatite da zivite i postojite da na ovom svijetu ostavite trag, a ne da umrete kao jadnik bez ambicija koji je u zivotu sve trpao u svoje dupe....eee..tad cete spoznati srecu...
Sve je bitno... Ja sam kompletna osoba u svakom smislu... Ali on prvi krene o parama.. I sto cu, pratim ga... Ja imam da bi podjelila i da bi mi se vratilo,ne nuzno opet kroz novac.. Ali.. Veca filozofija...Ti često potenciraš svoja materijalna dostignuća kao nešto bitno...jedino se nesrića Hobo još ovdje izjašnjavao o svom materijalnim statusu...
Ej Sig kad dijelila da se i ja nacrtam...Sve je bitno... Ja sam kompletna osoba u svakom smislu... Ali on prvi krene o parama.. I sto cu, pratim ga... Ja imam da bi podjelila i da bi mi se vratilo,ne nuzno opet kroz novac.. Ali.. Veca filozofija...
Tamo di smo rekli pred kontejneromEj Sig kad dijelila da se i ja nacrtam...
Poljicka kod interspara srednji kontenjer....ja vec rezervisao..Tamo di smo rekli pred kontejnerom![]()
Ti imaš ogromnu potrebu da se uspoređuješ sa drugima i da sama sebe preispitujes i to te iscrpljuje...ponekad imam osjećaj da imaš 68 godina i da si razočarana i umorna od svega...nemaš nego 28, mijenjaj i živi svoj potencijalNa stranu to sto ja to mogu jer nemam materijalnih ogranicenja... Ali kad si u zivotu samo ugadas shvatis da je netko osim tebe ipak zasluzan sto si dosao do tog statusa... I onda tome nekome pozelis vratit uslugu... Jer su svi oko tebe zivi, zdravi, jer imas dobar posao, zdravlje, jer nemas problema... E taj netko je Bog, svemir, visa sila kako zelite... Ali problem je sto ste vi ograniceni ko balkoni i vas um ne seze do te tocke...
Usporedujem sa kime? Jel ima netko s kim bi se ja mogla usporeditTi imaš ogromnu potrebu da se uspoređuješ sa drugima i da sama sebe preispitujes i to te iscrpljuje...ponekad imam osjećaj da imaš 68 godina i da si razočarana i umorna od svega...nemaš nego 28, mijenjaj i živi svoj potencijal
To su zaključani kontejneri....Poljicka kod interspara srednji kontenjer....ja vec rezervisao..
Ja sam kozjak zrela formirana osoba koja je prosla puno toga u zivotu i ima jako puno iskustva... Ali da me poznajes za stvarno, a ne poznajes stekao bi dojam sa koliko jakom i pozitivnom osobom imas posla...Usporedujem sa kime? Jel ima netko s kim bi se ja mogla usporedit![]()
Sad koliko mi je dao ili ne dao to se ne može viditi posve po forumu ali eto nešto se vidi. Ja sam iskren, moga sam napisat da imam ženu, troje djece i dvi ljubavnice s strane, ali čemu to? Sexualno- iskustvo nije jedino mjerilo životnog uspjeha ali vrednuje se i to. Nemam ga nešto previše, više s prostitutkama nego ovako uobičajeno, ali eto što je tu tu je. Imao sam prije velikih problema s samopouzdanjem a zna sam biti i depresivan, to je sad iza mene ali eto.Znam dovoljno...dušo, život je jedan kiko god ti njega zbrajala, oduzimala, dijelila i što već...Hobo je u gabaritima u kojima živi i onome što mu je Bog dao zadovoljna osoba.
Teško. Točnije pitanje je koliko bi ljudi poželjelo tvoj život.Usporedujem sa kime? Jel ima netko s kim bi se ja mogla usporedit![]()
Tamo di smo rekli pred kontejnerom![]()
Eto ti moje srece...mos ga jbtTo su zaključani kontejneri....
Jesi nabavio jogurt?Poljicka kod interspara srednji kontenjer....ja vec rezervisao..
NisuTo su zaključani kontejneri....
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|