maserkasplit
Well-known member
NisuTo su zaključani kontejneri....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NisuTo su zaključani kontejneri....
Zasto bi oni zeljeli moj zivot ili ja njihov?Teško. Točnije pitanje je koliko bi ljudi poželjelo tvoj život.
Neću više, časna pionirskaTi često potenciraš svoja materijalna dostignuća kao nešto bitno...jedino se nesrića Hobo još ovdje izjašnjavao o svom materijalnim statusu...
7. put ti ponavljam, jbt. nisi Ventura...jesi, jaka si osoba, pozitivna si osoba, vjerujem i dobra osoba...ali si nesretna...Ja sam kozjak zrela formirana osoba koja je prosla puno toga u zivotu i ima jako puno iskustva... Ali da me poznajes za stvarno, a ne poznajes stekao bi dojam sa koliko jakom i pozitivnom osobom imas posla...
Za sta jogurt..Jesi nabavio jogurt?
Za predigruZa sta jogurt..
Pa da se zamrljaš po faciZa sta jogurt..
Jel to mene Kozjak na finjaka rijesava...
Pa i ti si nesretan... Cim pokusavas dobiti paznju od prostitutke... Pa? I takvi moraju zivjet... Samo sto je tebi 50...7. put ti ponavljam, jbt. nisi Ventura...jesi, jaka si osoba, pozitivna si osoba, vjerujem i dobra osoba...ali si nesretna...
A zašto bi te bilo briga što je oko tebe ili kako pišešZasto bi oni zeljeli moj zivot ili ja njihov?
Po bradi mu je bilo i oko usta jer ga je prstima vadija iz casicePa da se zamrljaš po faci
Zato sto nisam mutava... I o svemu imam svoj stav i misljenje... I muda da ga izrazim...A zašto bi te bilo briga što je oko tebe ili kako pišeš
Ali kad si u zivotu samo ugadas shvatis da je netko osim tebe ipak zasluzan sto si dosao do tog statusa... I onda tome nekome pozelis vratit uslugu... Jer su svi oko tebe zivi, zdravi, jer imas dobar posao, zdravlje, jer nemas problema... E taj netko je Bog, svemir, visa sila kako zelite..
Probajte i vi... Mozda nam generalno kao planeti krene na bolje..Zato sto nisam mutava... I o svemu imam svoj stav i misljenje... I muda da ga izrazim...
Koje obrtanje činjeničnog stanjaReci cu vam istu stvar kao i ventiju... Izvucite nos iz mog zivota i gurnite ga u sopstveni... Ima tu posla....
Ja mogu jezikom i isto se zamrljam.Po bradi mu je bilo i oko usta jer ga je prstima vadija iz casice
Hobo.. Mili... Di si ti do Marijola... Ne mozes mu ni vodu nosit... Ne pokusavaj..Koje obrtanje činjeničnog stanja
Sad je i spasiteljica planete, umiremProbajte i vi... Mozda nam generalno kao planeti krene na bolje..
Perverznjakuso ,dida je vadija jogurt iz casice -ne to sto si ti pomislilaPo bradi mu je bilo i oko usta jer ga je prstima vadija iz casice
E jbg ova tocena vec udara u glavu..jos nisam skonto...Jura pomagaj da skontam...Ali nemoj kao sto si mi dominaciju obrazlagao...Pa da se zamrljaš po faci
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|