Sisata i guzata
Well-known member
Naravno kad te brisu i blokirajuGotovo 18 tisuća postova naprema mojih nešto više od tisuću Ako je forum moj život onda čisto matematički onda je to 17x izraženije kod tebe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno kad te brisu i blokirajuGotovo 18 tisuća postova naprema mojih nešto više od tisuću Ako je forum moj život onda čisto matematički onda je to 17x izraženije kod tebe
Ne bih se, ne bi ti bio bi blizu, pa sama si prizivala Patka da više piše da ne ispadneš u tolikom prednosti na vrhu po broju postova. Hoćemo li usporediti neki nedavno razdoblje, deset, dvadeset, trideset dana!Naravno kad te brisu i blokiraju
Hobo, ona te toliko želi da iz nemoći što te ne može imati prelazi na vrijeđanje. Mislim da bi ti nakon jednog tvog posjeta jela iz ruke...Naravno kad te brisu i blokiraju
I patka brisu... Sve vas brisu osim meneNe bih se, ne bi ti bio bi blizu, pa sama si prizivala Patka da više piše da ne ispadneš u tolikom prednosti na vrhu po broju postova. Hoćemo li usporediti neki nedavno razdoblje, deset, dvadeset, trideset dana!
Može tebi jedan savjet, tj konstatacija. Ti vjerovatno nećeš doživjeti moje godine, a ako i doživiš bit ćeš toliko isfucana da te niko neće htjeti ni za 300 knHobo, hoces da ti kazem zasto te ni jedna nece? Ovako... Zracis kao ocajnik... Frustriran si jer imas 40 godina a nikoga i nista iza sebe... To se osjeti... Drugo... Frustriran si jer nemas para... Trece skrt si... Zene ne vole frustrirane ostarjele "momke" koji ne trose cak ni na svoju guzicu...hoces jos savjeta??
Bez brige....ja vec sada imam toliko da kupim i tebe i tvoju firmu... Zato mi se i moze...Može tebi jedan savjet, tj konstatacija. Ti vjerovatno nećeš doživjeti moje godine, a ako i doživiš bit ćeš toliko isfucana da te niko neće htjeti ni za 300 kn
Mi ti nismo highlife...više lowlife, smrznuta šećerna vodica...Novi sladoled ljudi... Highlife malina brownie....
Slušaj firma nije moja, ja sam zaposlenik tu, ali da kupiš firmu s više od tisuću zaposlenika Jedino u tvojoj umišljenoj glavici u kojoj su ti elita Nisam opsjednut materijalnim ali mogu reći da su mi plaću opet povećali a i sezona je zaista nenadano dobra.Bez brige....ja vec sada imam toliko da kupim i tebe i tvoju firmu... Zato mi se i moze...
Nista od toga ako vam ja odem u crnu goruSlušaj firma nije moja, ja sam zaposlenik tu, ali da kupiš firmu s više od tisuću zaposlenika Jedino u tvojoj umišljenoj glavici u kojoj su ti elita Nisam opsjednut materijalnim ali mogu reći da su mi plaću opet povećali a i sezona je zaista nenadano dobra.
Kao na posluHobo, da joj nisi napet ne bi se uopće raspravljala sa tobom. Bilo bi, hvala doviđenja, next.
Ja se raspravljam sa svima... Cak i sa omegomHobo, da joj nisi napet ne bi se uopće raspravljala sa tobom. Bilo bi, hvala doviđenja, next.
Ali ne toliko na osobnoj razini kao sa Hobom.Ja se raspravljam sa svima... Cak i sa omegom
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|