Shvatio, fali ti komunikacije, mene boli briga za komunikaciju...Vjerujem da nisi dobro shvatio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Shvatio, fali ti komunikacije, mene boli briga za komunikaciju...Vjerujem da nisi dobro shvatio.
Onak bas i nismo... 21.stoljece...jednakost...Muškarci se žene kasnije od žena, tako da tu smo negdje.
Imam... Kod admina..hoces vidjet?Nemaš se ti više kod koga zalagati
Venty dok sam ja udana bila ti si lovio curice po fakultetskim hodnicimaOnak bas i nismo... 21.stoljece...jednakost...
Jel to nešto novo u ponudi? Napokon si ušla u biznis s Bicom?...hoces vidjet?
Ajde pokaži..Imam... Kod admina..hoces vidjet?
Pratim...Dajte za nas manje upućene sto je Ventiju ponuđeno na meniu od Marijola a Oldie već konzumirao? Da lakše pratimo igru. Hvala.
Ja nisam ovdje radi PR-a... Prvo... Imala sam i previse ovog posla i prije ovog foruma... Odnosno od kad sam se pojavila "na sceni" ja imam posla... Samo kad hocu radit.... Drugo...imam izgradeno ime u ovom poslu i ekipa zna za mene.. Dovoljno je da kazem tko sam i sve im je jasno, hoce doc ili nece... Stvar ukusa, izbora... Trece... Nemam financijsku potrebu radit ovaj posao...Jesi naivan, uopće ne razumiš što je PR. Bitno je da se piše, bilo šta. Zašto je Sisata na forumu? Da ti može reć da si glup? Za to joj ne treba forum.
Ajde..imas kakvu ideju?Ajde pokaži..
Lovile su one meneVenty dok sam ja udana bila ti si lovio curice po fakultetskim hodnicima
Sve je to stvar ukusa i sta tko zeli...Brate mili opet gluposti pišeš, domaća cura kao da drvo jebeš, Brazilke, Ruskinje, Ukrajinke tri puta ljuaznije, deset puta prisnije, 30x bolja usluga...
Kupujmo hrvatskoSve je to stvar ukusa i sta tko zeli...
Meni osobno domace je domace...
Sredi trajni ban do kraja dana...Ajde..imas kakvu ideju?
Kome tebi... Neee... Zasto bih, ne smetas mi...Sredi trajni ban do kraja dana...
Dokaz tvog utjecaja!!!Kome tebi... Neee... Zasto bih, ne smetas mi...
I opet nisi shvatio...Shvatio, fali ti komunikacije, mene boli briga za komunikaciju...
Već sam pisao, da su manje kurve bilo bi svima lakše...Daj domaće cure su katastrofa, i koje su u " biznisu" i koje nisu. Dalmatinke, šbarem Splićanke to je nešto najgluplje najumišljenije, to ne možeš ni razgovorati a kamoli išta drugo. Sinoć naleti na jednu iz unutrašnjosti, odma ljubazna, smiješak, opušten ton, Splićanke odma odišu vibrom aj odjebi. Otišli malo van grada, mazili se, doduše nije dala ali dogovorili se i za večeras, pa ćemo vidit. S druge strane Splićanke, jedan put u disku strahovita gužva i izgurali me i ja kao naletio na tu žensku s tim da mi je ruka slučajno dotakla njen guz. Krenula ona meni plesnit ja joj uvati ruku, ono baš sam puka i vidilo se da se pripala. Kao da mi nije bilo dovoljno makljaže u gužvi nego i ta isfrustrirana..
Ima nesto i u jednom i u drugomRadim i ne stignem toliko pisat ali venty... Kavaliri love zene, ne zene njih
Ponavljam se al preuzimam taj teret...odjavi se, bježi na New Zealand i spasi svoju napaćenu dušu.Ja nisam ovdje radi PR-a... Prvo... Imala sam i previse ovog posla i prije ovog foruma... Odnosno od kad sam se pojavila "na sceni" ja imam posla... Samo kad hocu radit.... Drugo...imam izgradeno ime u ovom poslu i ekipa zna za mene.. Dovoljno je da kazem tko sam i sve im je jasno, hoce doc ili nece... Stvar ukusa, izbora... Trece... Nemam financijsku potrebu radit ovaj posao...
Ja Hobi kazem usput da je glup ali tu me drzi iskreno sva ta zajebancija s Marijolom, nase svade, prepirke, sale i sve sto se desavalo zadnjih mjeseci...da nije bilo njega ne bi ni ja bila tu toliko dugo..isto da on ode otisla bi i ja.. Iskreno..I dragi ste ljudi.. Volim pisat s vama ali ne ocekujem od toga nikakvu financijsku korist... Generalno kome se radi smatram da je uvijek lakse dat oglas nego proci svu ovu zajebanciju... Ovo mi je kao neka vrsta osobnog bloga.. Tako to dozivljavam...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|