Pratim kada Sig stize ...zauzimam kontenjer....Poljicka interspar..srednji kontenjer..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pratim kada Sig stize ...zauzimam kontenjer....Poljicka interspar..srednji kontenjer..
Ja sam ranoranioc... Usput i macke nahranim.. Znaci oko 5,6 ujutroPratim kada Sig stize ...zauzimam kontenjer....
A bude kampirati uz kontenjer...sto je sigurno sigurno...Ja sam ranoranioc... Usput i macke nahranim.. Znaci oko 5,6 ujutro
Jura crni Jura nisi mi dobro objasnio ono sa Masom....ja je kontaktirao ...pa covjece da sam otisao najebobi tek tako...Čim dođe patak i počne vodit rasprave sam sa sobom odma se svi razbježe
Za takve stvari najbolje da Bacha pitas on je stručnjak za takve stvari ja sam to objasnio tek tako kako ja to zamišljamJura crni Jura nisi mi dobro objasnio ono sa Masom....ja je kontaktirao ...pa covjece da sam otisao najebobi tek tako...
Razumijem te potpuno, večina je njih kao nacrtana, al fali onaj neki prisniji kontakt koji možeš ostvariti s domaćom curom. Al ne ni sa svakom domaćom...Ovih zadnjih par EGE djevojaka je bilo ok al postalo mi je dosadno , ne znam kako da objasnim, nemam pravu interakciju, zaželio sam se domaće spike i pičke...
To dok nije bila u ovoj psihickoj blokadiRazumijem te potpuno, večina je njih kao nacrtana, al fali onaj neki prisniji kontakt koji možeš ostvariti s domaćom curom. Al ne ni sa svakom domaćom...
Zato se meni sviđa ovo kako SiG opisuje da ona radi...
Nemoj ga tamo ako boga znas, tek onda cemo imati ljubavnu sapunicu, drugi dan ce izbrisat account, otic kupit par odijela, nestat ce s mape.Ici ces tamo di je oldie jucer bio ,)))
da i onda više ne ideš kod ni jedne, ko da si u vezi...Razumijem te potpuno, večina je njih kao nacrtana, al fali onaj neki prisniji kontakt koji možeš ostvariti s domaćom curom. Al ne ni sa svakom domaćom...
Zato se meni sviđa ovo kako SiG opisuje da ona radi...
Ma neka se ozeni, vrijeme mu je...Nemoj ga tamo ako boga znas, tek onda cemo imati ljubavnu sapunicu, drugi dan ce izbrisat account, otic kupit par odijela, nestat ce s mape.
Daj mu 2, 3 dobr3 preporuke prije.
Al opet s krivom..Ma neka se ozeni, vrijeme mu je...
ovo nije sarkazam neMa neka se ozeni, vrijeme mu je...
I tebiMa neka se ozeni, vrijeme mu je...
Ja imam jos 6 godina da te stignem... Stignem se i ponovo razvestI tebi
Kako god okrenes kriva je...Al opet s krivom..
Kako ti odjednom sve znaš. Prije si pričao da si bio samo sa 2 žene.Nemoj ga tamo ako boga znas, tek onda cemo imati ljubavnu sapunicu, drugi dan ce izbrisat account, otic kupit par odijela, nestat ce s mape.
Daj mu 2, 3 dobr3 preporuke prije.
Muškarci se žene kasnije od žena, tako da tu smo negdje.Ja imam jos 6 godina da te stignem... Stignem se i ponovo razvest
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|