NeJura jesil sinoc lokao...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NeJura jesil sinoc lokao...
Mozes srat sa onog svog drugog profila sa kojeg si 6 mj sutio kao vaginica u strahu od ponovnog blokiranja... Nisam ja nicija prileznica, da imas INTELIGENCIJU to bi vec shvatio... Moja muda daleko su veca od vasihDa, u pravu si ko i uvijek, a kako bi se s nekim raspravljao ako sam blokiran pametnice, jer tvoj frend nije znao drugo nek blokirati svakog ko mu nije bio po volji, a ti si mogla srat po svakom jer si njegova priležnica.
Daj neda mi se raspravljat s tobom, i onak niš ne kužiš, odi skini se s foruma i nađi si životMozes srat sa onog svog drugog profila sa kojeg si 6 mj sutio kao vaginica u strahu od ponovnog blokiranja... Nisam ja nicija prileznica, da imas INTELIGENCIJU to bi vec shvatio... Moja muda daleko su veca od vasih
Kaze lik koji tu ima deset profila i 6 mjeseci je cekao da bude odblokiranDaj neda mi se raspravljat s tobom, i onak niš ne kužiš, odi skini se s foruma i nađi si život

odi nadi neku koju ces jebat bez kondoma, jesi nasao, cula sam da se ispitujes
odi nadi neku koju ces jebat bez kondoma, jesi nasao, cula sam da se ispitujes

Ne da ti se raspravljat jer si INTELIGENTAN... pa ti rijeci samo naviru...Kaze lik koji tu ima deset profila i 6 mjeseci je cekao da bude odblokiranodi nadi neku koju ces jebat bez kondoma, jesi nasao, cula sam da se ispitujes

Još jedan biserDa, u pravu si ko i uvijek, a kako bi se s nekim raspravljao ako sam blokiran pametnice, jer tvoj frend nije znao drugo nek blokirati svakog ko mu nije bio po volji, a ti si mogla srat po svakom jer si njegova priležnica.

Vidim da između tebe i bivšeg Moderatora nije bilo tajniKaze lik koji tu ima deset profila i 6 mjeseci je cekao da bude odblokiranodi nadi neku koju ces jebat bez kondoma, jesi nasao, cula sam da se ispitujes

Naravno... Zasto bi bilo... A i ovakve kao ti treba na crnu listuVidim da između tebe i bivšeg Moderatora nije bilo tajni
Vidi se po komentaru da te ne krasi inTELEgencija, jer kad ne znaš kontekst onda bolje muči.A ima, šaku jada koja je spremna čak i zahvaljivati se na lajku
Da bi covjek imao smisla za humor prvo mora biti inteligentan, a on nam je inTELEgentan....Vidi se po komentaru da te ne krasi inTELEgencija, jer kad ne znaš kontekst onda bolje muči.

Ma on je samo TELE.Da bi covjek imao smisla za humor prvo mora biti inteligentan, a on nam je inTELEgentan....
LegendaNeces vise nikad dobit lajk od kraljice... Molit ces za njega..

Ajde objasni ti nama što je kontekst?Vidi se po komentaru da te ne krasi inTELEgencija, jer kad ne znaš kontekst onda bolje muči.
Znacenje Hobo... Ne smijemo koristiti komplicirane pojmove kad si ti u pitanju...Ajde objasni ti nama što je kontekst?
Pogledaj u rječnik stranih riječi.Ajde objasni ti nama što je kontekst?
Pa eto tebe pitam tako pametnogPogledaj u rječnik stranih riječi.
Vjerojatno nisi bio na satu kad se to učilo u školi.

Nema te koja tebe moze svrgnuti, nije se jos rodilaMozda pokusavaju napravit jos jednu kraljicu, al me ide....

|   | 
   Tel: 064/677-677 
 | 
|   | 
 | 
|   | 
 | 
|   | 
 |