Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ne zamjeram. Sve je ok.Ne umem.... Nemoj da zamjeris...
Drag si mi i mislim da si dobar covjek..
Ali laganje mi nikad nije islo od ruke...
100 €, pričam i viceve.Nego, sta mislite jel ima koja u oglasima da bi me sat vremena hladila lepezom nekom velikom i nosila mi pica s jako puno leda?
Kako se vi borite s ovom sparinom?
Daj nemoj da ti je to novi fetish....Prahistorijska žena.
Bas je sexy i prirodna... Za sve ove sto ne vole plastiku... Prestajem se depilirat...
Slučajno guglao, pa mi izbacilo ovu sliku.
Možda zato da se jedna kurva alkoholičarka može predstavljati kao intelektualkaBoze zasto su ljudi u ovoj drzavi ovako nepismeni i pod "iskustva i recenzije"... Pisu jel bio tko? O zasto Boze... Uzmi ih....
Da zalosno... Za vas sam intelektualna velichina...Možda zato da se jedna kurva alkoholičarka može predstavljati kao intelektualka
Vjerujem da je ovo Hobo vec ranije apsolvirao...Shvatih nakon godina i godina da je za sex najbolja poza doggy....
Ne moras gledat koga jebes, ni ko te jebe...
#istiniteispovjedi
Jer vjv nema para ni za postenu kurvu al voli umocit jednom godisnje...Vjerujem da je ovo Hobo vec ranije apsolvirao...
Ova pod 2, nisam nikad doživio tako nešto, da je žena tako neosjetljiva. Lizao sam je dolje neobrijan, tj prošao sam se samo trimerom. Ništa ona, ne smeta joj, ne grebe je, ne osjeća ništa ni bol, a kamo li nekakav tračak zadovoljstva.1. Marija20, no radi samo incall. Javi ak trebaš preporuku za najam ako ju ne želiš doma voditi.
2. https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/uzmi-mene-oglas-4675771 Full GFE, znam da to voliš, Venty. Ovu možeš i ženit.
3. Čujem da Sig ima dobre frendice
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|