D
Deleted member 4720
Guest
Nema te koja tebe moze svrgnuti, nije se jos rodilaMozda pokusavaju napravit jos jednu kraljicu, al me ide....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema te koja tebe moze svrgnuti, nije se jos rodilaMozda pokusavaju napravit jos jednu kraljicu, al me ide....
Vatrena, a ono Zoran sjedi i tipka iz Pančeva, klatno donje mjestašce malo s 5 ljudi, plus tetka njegovaVidi čuda, evo nam još jedan ženski profil koji nas sve želi upoznati i zahvalna je na tom iskustvu
Niču brže od ovih živih mrtvaca.
Masa, kristinka irena i vatrena...Vidi čuda, evo nam još jedan ženski profil koji nas sve želi upoznati i zahvalna je na tom iskustvu
Niču brže od ovih živih mrtvaca.
Zasto si tuzna?Dobro ljudi jel dosta vise ?
Ko i svaki dan jebali bi sig, a ona neda pa se dure.O čemu raspravljate?
Zasto si tuzna u ovoj noci ljubavi mojaZasto si tuzna?
Zasto si tuzna u ovoj noci ljubavi moja
zasto su placne tvoje plave oci
u ovoj tihoj prolecnoj noci
Uzmi sve
sto ti zivot pruza
danas si cvet
sutra si uvela ruza
I tako dalje
Treba vidit jesu li prave žene ili su neki likovi koji sjede i čekaju bonoveUh kako kod tolike ponude odlučit koju ću jebat.
Kakva sad konobarica tebe spopala i zasto ja ne znam ništa o nikakvoj konobarici . Moguće da je dala otkaz ak su je sa svih strana napadaliDobar dan.
Sta ima ljudi?
Opet prepucavanja?
Di je ona nova crvena konobarica? Dala otkaz?!
Prerano mi je za citati ove glupe aforizme. Odoh piti kavu u svoj cosak u miru i tisini.
Već lagano imam šta mi sve govorišZnaci shvatila sam zasto me admin blokira od 19 do ponoci...
Venty mu se zalio da ima traume od mene navecer na forumu
Ali sve sto kazem mislim... Jednostavno je samnom...Već lagano imam šta mi sve govoriš
Laži. Reci da imam ono neštoAli sve sto kazem mislim... Jednostavno je samnom...
Ne umem.... Nemoj da zamjeris...Laži. Reci da imam ono nešto
Penis?Laži. Reci da imam ono nešto
Meni su sve lijepeJa bi petu u drugom redu
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|